Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray adliyesinden, deprem bölgesi hizmetine takdir

Aksaray adliyesinde, Deprem bölgesinde

Aksaray adliyesinde, Deprem bölgesinde yapılan adli hizmetlere karşılık Takdir Belgesi verildi

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen, Kahramanmaraş merkezli ve on ilimizi etkileyen depremin hemen ardından, Aksaray Adliyesinden Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir başkanlığında, Cumhuriyet savcıları ve çalışanlardan oluşan bir grup, deprem bölgesindeki adli hizmetlerin bir an önce başlaması ve yardım için gönüllü olarak Adıyaman ilinde görev almışlardı.

Adalet Bakanlığı, Aksaray adliyesinin bu örnek davranışa duyarsız kalmamış ve deprem bölgesinde görev alan tüm Adalet Teşkilatı çalışanlarını “Takdirname” ile ödüllendirdi.

Adalet Bakanlığından gelen takdir belgelerinin ilgililere takdimi adliyenin konferans salonunda düzenlenen bir törenle verildi. Törende konuşan komisyon başkanı ve Başsavcı Adem Aydemir, o süreçte yaşananlara ve yaşadıklarına dair duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Düzenlenen törende Adalet Bakanlığı tarafından gönderilen Takdirnameler, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz tarafından takdim edildi.

Deprem bölgesinde görev alan personellere teşekkür edilerek, Devletimizin ve Aziz Milletimizin bir daha böyle acılar yaşamaması temennisinde bulunuldu.*Haber: Avni KURU