Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şampiyonluk şarkısı bitmeyecek

3.ligde şampiyonlukta son viraja

3.ligde şampiyonlukta son viraja bir puan farkla lider giren 68 Aksaray Belediyespor’da hedef son iki maçı kazanmak;

Şampiyonluk şarkısı bitmeyecek

Türkiye 3.ligi 3. grubunda 32’nci hafta müsabakaları oynandı. Ligde 67 puanla liderlik koltuğunda bulunan 68 Aksaray Belediyespor ligin tamamlanmasına iki hafta kala şampiyonluğa en yakın takım olarak bulunuyor. Temsilcimiz 16 Mayıs Salı günü deplasmanda Tokat Erbaaspor’u ve 20 Mayıs Cumartesi günü sahasında Aydın Efeler 09 sporu mağlup ettiği takdirde takipçisi 66 puanlı Kepez Belediyesporun aldığı sonuçlara bakılmaksızın adını 2.lige yazdıracak.

GALİBİYETİ KORUYAMADIK

Pazar günü Bursa Yıldırımsporu konuk eden siyah- beyazlı temsilcimiz 10’ncu dakika da Nurullah Serbest’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamasına rağmen Yıldırım takımının 52’de Doğanay Kılıç’ın attığı gole engel olamadı ve sahadan 1-1’lik sonuçla ayrıldı. Bu sonuçla iki puan kaybeden temsilcimiz takipçisi Kepez Belediyesporun önünde bir pouan farkla liderliğine devam etti.

TARAFTAR STADYUMA SIĞMADI

Aksaray Belediyesporun pazar günü oynanan Bursa Yıldırımspor müsabakasında tribünler hınca hınç doldu. Taraftarların büyük bölümü stadyuma giremedi ve müsabakayı izleyemedi. Karşılaşamadan önce siyah beyazlı taraftarlar takımı coşkulu şekilde karşıladı.

TRİBÜNLERDE BAYRAM HAVASI VARDI

Dağılgan stadyumunda tam bir şampiyonluk havası mevcuttu. Tribünlerde heyecanlı bekleyiş şampiyonluk şarkıları ile taçlandırılmıştı. Karşılamada taraftarlar ellerinde Şampiyon Aksaray Belediyespor bayrakları ile adeta stadyumu düğün evine çevirmişlerdi.

TRAFİK HAFTASINI KUTLADILAR

68 Aksaray Belediyespor- Bursa Yıldırımspor müsabakasında iki takımda sahaya 5-12 Mayıs trafik haftası kutlama pankartı ile çıktılar. Trafik kurallarına dikkat çektiler.

MAÇA İLGİ ÜST SEVİYEDE İDİ

68 Aksaray Belediyespor- Bursa Yıldırımspor müsabakasında iğne atsan yere düşmeyecek derece de ilgi alaka ve coşku vardı. Karşılaşmayı Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, MHP Aksaray Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı ve Çiğdem Er ile AK Parti Milletvekili adayı Sinan Özkan’da izledi.

Talas Belediye Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile TFF Kayseri Bölge sorumlusu Mutlu Önal’da izlediler.

SOL BEK ORTALADI SAĞ BEK ATTI

Karşılaşma büyük coşku içinde başladı. Aksaray Belediyespor ilk tehlikeli atağını 10’ncu dakika da geliştirdi. Sol bek Ali Mert Işık’ın ortasını sağ bek Nurullah serbest kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi.

Aksaray Belediyespor ilk tehlikeli atağını gole çevirdi ancak istediği oyunu bir tülü oynayamıyordu. Üstüne üstlük bir de rakibine gol fırsatları veriyordu. Buna rağmen ilk yarı Aksaray Belediyesporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

AYNI DAKİKA HEM SEVİNÇ HEM HÜZÜN

İkinci yarıda 68 Aksaray Belediyespor dengeli oyun oynuyordu. 52’nci dakika da Mustafa Kayabaşı’nın pasında Tahsin Hacımustafaoğlu aşırtma kafa vuruşu ile skoru 2-0 yaptı. Ancak hakem ofsayt gerekçesi ile golü iptal etti.

ÇABUK DAVRANDILAR GOLÜ BULDULAR

Bursa temsilcisi ofsayt atışını çabuk kullandı. Aksaray Belediyespor defansını az adamla yakaladılar. Takımın kaptanı 55 sırt numaralı oyuncusu Doğanay Kılıç ceza alanına girmeden çok sert vurdu. Topu filelerle buluşturdu. 1-1

BATUHAN KIRMIZI KART GÖRDÜ

82’nci dakikada Aksaray Belediyespor defansında Batuhan Yılmaz geri pası kısa düştü. Rakibi Erdal Kaya topu önüne aldı. Kaleci ile baş başa kalacağı anda Batuhan rakibini ceza alanına girmeden düşürdü. Maçın hakemi Adem Cinek Batuhan’ı direkt kırmızı kartla oyundan attı.

AKSARAYSPOR 10 KİŞİ KALDI

Bu arada Dağılgan stadyumunda maçın başında güneşli hava yerini hem oyun, hem skor hem de hava durumu olarak yağışlı kapalı bulanık bir havaya döndürdü.

Maçın kalan dakikalarında iki takımda gol bulamadı ve 68 Aksaray Belediyespor şampiyonluk yolunda iki önemi puanı kaybetti. Takipçisi Kepez Belediyespor ile arasındaki 3 puanlık fark bir puana indi.

LİDERLİĞE DEVAM EDİYORUZ

Ligin tamamlanmasına iki hafta kala 68 Aksaray Belediyespor bir puan farkla liderliğini devam ettirdi. Temsilcimiz ligde oynanacak iki müsabakayı da kazanması halinde hedefine ulaşmış olacak.

MALKİ TRÜBÜNLERDE

Karşılaşma da, Sultanlar liginde temsilcisi Kuzeyboru kadın voleybol takımının maskotu Malki’de tribünde yerini alarak Aksaray spora destek oldu. Tribünde çocuklara malki oyuncağı dağıttı.

Karşılaşma da protokol tribününde bulunan isimler yağışlı havada ıslanmalarına rağmen yerlerinden kalkmadılar.

TEKNİK ADAMLAR SIRILSIKLAM OLDULAR

68 Aksaray Belediyespor teknik direktörü Mustafa Sarıgül ve Bursa Yıldırımspor teknik direktörü İsmail Güldüren yağmura rağmen üzerlerine yağmurluk ve mont almadılar sırılsıklam ıslandılar.

Karşılaşmadan sonra taraftarlar alınan beraberlikten dolayı futbolculara tepkilerini ortaya koydular.

ŞAMPİYONLUĞU BIRAKMAK YOK

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,  Hâlâ Lideriz. Bu şarkı burada bitmeyecek. Son haftaya kadar şampiyonluk canla başla mücadelemize devam edeceğiz. Yağmura rağmen tribünleri dolduran Aksarayspor sevdalısı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yolun sonu şampiyonluk” dedi.

Haber: Avni KURU