Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ayhan Erel, ‘Vira Bismillah’ dedi

Erel, ‘Vira Bismillah’ dedi

Erel, ‘Vira Bismillah’ dedi seçim çalışmalarına katıldı

Millet İttifakı’nın Aksaray’da İyi Parti çatısı altında seçime girme kararı almasıyla birlikte seçim çalışmalarına başlayan İyi Parti Milletvekili Adayları esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Millet İttifakı temsilcileri ile birlikte esnaf gezisine katılan 27. Dönem İyi Parti Milletvekili Ayhan Erel ve 18-19. Dönem Milletvekili Mahmut Öztürk’te desteklerinin İyi Parti milletvekili adayları ile birlikte olduğunu belirtti.

Millet İttifakı seçim çalışmaları kapsamında çarşı esnafını ziyaret etti. İyi Parti Milletvekili Adayları Turan Yaldır, Ali Abbas Ertürk, Naciye Akkuş Türk’ün katıldığı programa İyi Parti Milletvekili Ayhan Erel, 18-19. Dönem Milletvekili Mahmut Öztürk, CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, İyi Parti Cumali Asal, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cansu Bülbül ve Millet İttifakı’na bağlı partilerin il temsilcileri katıldı. İyi Parti Milletvekili Ayhan Erel, partisinin ve milletvekilli adaylarının yanında olduğunun ve her zaman destekleyeceğinin altını çizerken, seçim çalışmalarına da destek verdi. 18-19. Dönem Milletvekili Mahmut Öztürk ise, desteğinin her zaman İyi Parti’nin milletvekili adayları ile birlikte olduğuna vurgu yaptı.

TURAN YALDIR’DAN AYHAN EREL’E TEŞEKKÜR

Seçim çalışmalarında gördüğünü ilgiden çok memnun kaldığının altını çizen İyi Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Turan Yaldır, “Söz verdiğimiz gibi her zaman sizlerleyiz. Seçim gezilerimiz kapsamında Milletvekili adaylarımız ve il başkanlarımız ile çarşı esnaf ziyaretlerimiz sırasında bizleri yalnız bırakmayan 27.Dönem Aksaray Milletvekilimiz Ayhan Erel’e teşekkür ediyorum. Sabredin çok az kaldı.” dedi.

“14 MAYIS’TAN SONRA ÜLKEMİZE BAHAR GELECEK”

Vatandaşlar tarafından  ‘Bizim Ali’ şeklinde anılan İyi Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk’ün ziyaret ettiği dükkânlarda esnaflar, hayat pahalılığının kendilerini de ezdiğini, bugün sattıkları ürünü sattıkları paraya ertesi gün alamadıklarını belirtti. Birçok esnaf ayakta durmakta zorlandığını söylerken, “Büyük iş adamlarına gösterdikleri ayrıcalıkları biz küçük esnafa göstermiyorlar. Yakında ülkede küçük esnaf diye bir şey kalmayacak. Bizlerin ayakta kalabilmesi ve esnaflık kültürünün bitmemesi için bu düzenin değişmesi şart, umudumuz sizde’’ şeklinde konuştu. Esnafın sorunlarını dinleyerek projelerini anlatan Ali Abbas Ertürk, “Millet İttifakı iktidarında şimdi ki iktidarın yaptığı gibi esnafımızı kaderine terk etmeyecek, her zaman onların yanlarında olacağız. Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. 14 Mayıs’ta sandıkta bize yetki verirseniz, siz fedakâr esnaf kardeşlerimiz için yeni destek mekanizmaları geliştireceğiz. Söz veriyoruz 14 Mayıs’tan sonra ülkemize de Aksaray’ımıza da bahar gelecek. Bu bahar milletimizin baharı olacak.” şeklinde konuştu.

“BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ”

Esnaflar ile her zaman birlikte olduklarına vurgu yapan İyi Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Naciye Akkuş Türk, “Bugün 27. Dönem Milletvekilimiz Ayhan Erel, 28. Dönem Milletvekili Adaylarımız Turan Yaldır ve Ali Abbas Ertürk ile birlikte Kapalı Çarşı ve civarındaki esnaflarımızı ziyaret ettik. Gezimize Millet İttifakı’na bağlı partilerin il başkanları da katıldı. Birleşe birleşe kazanacağımızı esnaflarımıza ileterek, esnafımızın şikâyetlerini dinledik. Esnaflarımıza Millet İttifakı’nın iktidarında tüm sorunlarına çözüm bulacağımızın sözünü verdik.” dedi. Haber: Ağustos GERÇE