Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Açık Kapı Vatandaşların İstek ve Taleplerine Cevap Buluyor

Aksaray Valiliği tarafından yapılan

Aksaray Valiliği tarafından yapılan Açık Kapı programları Aksaray halkı tarafından büyük ilgi görüyor.
Açık Kapı programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, birim amirleri ile birlikte, istek ve ihtiyaçlar hususunda istişarelerde bulunarak ivedi çözümler geliştirmek üzere Açık Kapı programında bir araya geldi.

Açık kapı programı, İçişleri Bakanlığı tarafından 2017 yılında oluşturulmuştu. Vatandaşların ihtiyaç duydukları ve talepleriyle ilgili kayıt oluşturabilmeleri amacıyla kurulan dijital bir platform olan “Açık Kapı” projesi 81 ilin valiliklerine taleplerin iletilmesiyle yürütülüyor. Vatandaşlar “Açık Kapı” uygulaması ile 322 farklı konu, 17 farklı başlık üzerinden talep bildiriminde bulunabiliyorlar.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, birim amirleri ile birlikte vatandaşlarla istişarede bulunarak istek ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. “Açık Kapı” programı kapsamında gerçekleşen görüşmelerde öncelik, vatandaşların ihtiyaçları üzerinden ivedilikle çözüm önerileri oluşturmak oldu. Yüzlerce kişinin istek ve taleplerine yanıt veren Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Açık Kapı programlarında birebir vatandaşlarla görüşüp her türlü ihtiyaca cevap vermeye çalışıyor.

Haber Ağustos Gerçe