Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

50 YILLIK ALT YAPI TAMAM

alt geÇİtyaĞiŞlari sorunsuz atlatti

alt geÇİtyaĞiŞlari sorunsuz atlatti

aksaraybelediyesi tarafından yapımı tamamlanan piri mehmet paşa alt geçidi ile ilgilibir değerlendirme yapan belediye başkanı haluk Şahin yazgı sorunsuz olarakvatandaşların hizmetinde olduğunu belirtti. 

aksaraybelediyesi tarafından yapımı tamamlanan piri mehmet paşa alt geçidivatandaşların hizmetine açıldı. belediye başkanı haluk Şahin yazgı alt geçitile ilgili bir değerlendirme yaptı ve sorunsuz olarak vatandaşların hizmetindeolduğunu belirtti.

başkan yazgı’nın projeleri arasındayer alan piri mehmet paşa alt geçidi yapılan özverili çalışmaların ardındankullanıma açıldı. başkan yazgı, “ alt geçidi 4 bölüme bölecek olursak 3 bölümütoprağın altındadır. alt yapıyla ilgili kanalizasyon, su, doğalgaz ve medaşhatlarınınhepsi alt geçidin yan tarafına taşındı. alt geçidin olduğu bölgede 50 yıl altyapı sorunu yaşanmayacaktır” ifadelerini kullandı.

alt geçit sağlam zemin üzerine inşaedilmesi için projede forekazık ve bu kazıklar arasına jetgrout çalışmasıyapıldığını aktaran başkan yazgı, “alt geçidin yapılmasıaşamasında 557 tane forekazık çalışması ve jetgrout dediğimiz zeminigüçlendirmek ve yandan gelen su basıncını, sızmalara engel olmak maksadıylayapıldı. Üzerinde 72 adet kirişin bulunduğu piri mehmet paşa alt geçidisorunsuz şekilde trafiğe açık” dedi.

alt geçittin alt yapısı tamamen yenilendi

piri mehmet paşa alt geçidiinşaatında alt yapının tamamen yenilendiği açıklayan başkan yazgı, aniyağışlarına bağlı olarak gelişen su baskınlarına karşı alt geçitte alt yapısıkıntısı olmadığını ve ulaşımın da aksamadığını aktardı. başkan yazgı,köprünün hizmete açılmasından hemen sonra nisan, mayıs, haziranaylarındameydana gelen sağanak yağışlardan alt geçittin etkilenemediği, yoğunyağışlarda bile alt geçitte trafiğin normal seyrettiğini belirtti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlanan
Sıradaki Haber Aksaray’da son 4 yılda ne kadar konut satıldı?