Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

50 metrelik bulvar ile hem zamandan tasarruf ediliyor hem de yakıttan

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray şehrinin trafiğini rahatlatması amacıyla 50 metrelik bulvar çalışmasını hayata geçirdi.

      

Belediye Başkanı Dinçer şehrin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yaptığı hizmetlerle Aksaray halkının gönlünü kazanırken şehrin ve Aksaray halkının istekleri doğrultusunda çalışmalar yürütüyor.

Kısa zaman önce trafiğe açılan bulvar birçok sürücüye ev sahipliği yaparak trafik daha kolay ve rahat hale dönüştüren 50 metrelik yol bulvarı trafiğe nefes aldırıyor.

Hasandağı bölgesi ve hürriyet mahallesinden gelen trafik akışıyla toplam yedi mahalleyi birleştirerek terminal bölgesine bağlandı. 6.5 km uzunluğunda, üç geliş üç gidiş şeklinde toplamda altı şeritli olan 50 metrelik yol bulvarı birçok mahalleyi içinde barındırarak hem ulaşımı kolaylaştırıyor hem de zamandan tasarruf sağlıyor.

50 metrelik bulvar ile şehrin birçok mahallesini birleştirerek ulaşıma kolaylık sağlayan proje ile hem mesafeleri azaltıldı hem de trafiği rahatlatıldı. 50 metrelik bulvarda trafik akışı rahatlarken ulaşım konforlu ve güvenli hale dönüştürüldü.

Belediye Başkanı Dinçer konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; “Şehrimizin en geniş bulvar yolu olma özelliğini taşıyan 50 metrelik yolumuz, şehrimizin önemli alternatif ulaşım güzergahı oldu. Bulvar yolumuz Hürriyet, İstiklal, Yavuz Sultan Selim, Selçuklu, Mehmet Akif Ersoy Mahalleleri ile Hacılar Harmanı Mahallesi birbirine bağlıyor. Bulvar yolumuz mesafeleri kısalttığı gibi zamandan da tasarruf sağlıyor. Diğer bir yandan ise bulvar yolumuzun şehir merkezi trafiğinde oluşabilecek yoğunluğunda önemli derecede önüne geçilmiş olundu” dedi.

Haber: Fatma Altınok