Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

50 metrelik bulvar hizmete açıldı

Aksaray Belediye Bakanı Dr.

Aksaray Belediye Bakanı Dr. Evren Dinçer önderliğinde hayata geçirilen trafiği rahatlatacak 50 Metrelik yol bulvarını hizmete açtı.

         

Aksaray şehrine yeni yollar açarak ulaşımı kolaylaştıracak olan 50 metrelik yol bulvarı birçok aşamasının tamamlanmasının ardından vatandaşlar için hizmete açıldı.
Sağlık köyü yolu güzergâhından  birçok mahalleyi birleştiren 50 metrelik yol bulvarında geçtiğimiz haftalarda belediye ekipleri tarafından yapılan yol şerit çizgilerinin tamamlanmasının ardından bulvar hizmete açıldı.
50 metrelik yol bulvarından 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere toplan 6 şeritli şekilde yapıldı. 6,5 km uzunluğunda olan bulvar 50 metre genişliğinde yapılarak ulaşımı rahatlatacak ve konforlu hale getirecek şekilde hizmete açıldı.
Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen 50 metrelik yol bulvarında Aksaray’da yeni yollar açılarak trafiği rahatlatması hedefleniyor. Ulaşımı kolaylaştıracak olan bulvar ile vatandaşlara daha konforlu ve güvenli yol hizmeti sunan Aksaray Belediyesi kısa zaman içerisinde peyzaj çalışmalarıyla bulvarı yeşillikle süslemesi bekleniyor.
Haber: Fatma Altınok