Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4’DE 4 YAPTILAR

bölgeselamatör lig (bal) 5.grupta

bölgeselamatör lig (bal) 5.grupta oynadığı 4maçta 4 galibiyet alarak puanını 12 yapanaksaray belediyespor grubunda liderlik koltuğunda bulunuyor. 

aksaray belediyesporda oynanan dört müsabakanınkazanılması ve takımın başına da aksaraylı teknik direktör ertümen buğday’în dagöreve başlaması ile antrenmanın ilk günü oldukça kalabalık şekilde geçti.

siyah- beyazlı takımın antrenmanını kulüp başkanı ahmetdurmuş sönmez, genel kaptan nedim deniz, yöneticiler hacı köksal ve necdetaktaş ile daha önceki sezonlarda aksarayspor da futbol oynamış isimler atillaŞahan, onur er, muhsin tarhan, yusuf acar ile iş adamları, ramazan demir, fatihŞen, gökhan taşal İle taraftarlar izlediler.

antrenmandan sonra siyah beyazlı eski futbolcular ve işadamları getirdikleri baklavaları futbolculara ikram ettiler.

aksaray belediyespor ile ilk antrenmanına çıkan teknikdirektör ertümen buğday’ın yardımcılıklarını ahmet bakır ve oktay Şaşmaz yapıyor.

antrenmandan önce futbolcularla kısa bir toplantı yapanteknik direktör ertümen buğday, ben bu takımın başına kesinlikle para pul içingelmedim. tek hedefim var o da şampiyonluk. o şampiyonluğu da ilk dört maçınıkazanmış pırıl pırıl insanlar sizlerin gözlerinde o ışığı görüyorum. hepbirlikte bu takımı bu şehri sezon sonunda şampiyon yapmak için mücadeleedeceğiz. sizlere ve şehrimize güvendiğimiz için bu görevi aldık. Şampiyonluğuhep birlikte yaşayalım” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu
Sıradaki Haber Aksaray’da Şehitlerimizin mezarına gül bırakıp dua ettiler; Vefa Ziyareti!