Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4,5 YILDA ŞEHRİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, göreve geldiği 4,5 yılda yaptığı hizmetler vegerçekleştirdiği projelerle şehrin çehresini değiştirerek adeta renk kattı.

belediye başkanı halukŞahin yazgı, aksaray’ı marka şehir haline dönüştürecek projeleri bir bir hayatageçirdi. Şehrin en önemli sorunu olan içme suyuna köklü çözüm getiren başkanyazgı, yeni su kaynakları ve projeleriyle aksaray’ın içme suyunu çözüme kavuşturuyor.

Öte yandan eskiterminalin yerine yapılan piri mehmet paşa Çarşısı, yeni sanayi projesi, kadınaktivite merkezleri, karabağ tematik parkı, genç osman parkı, kılıçaslan parkı2.etabı, tacine yapılan recep tayyip erdoğan parkı ve siloların yerine yapılacakolan selçuklu parkı ile şehre vizyon kazandırdı.

bu arada efor kavşağıolarak bilinen bölgeye piri mehmet paşa alt geçidi yaparak şehrin trafiksorununu o bölgede rahatlattı ve bu sayede bölgenin alt yapısını da tamamenyeniledi.

başkan yazgı, pirimehmet paşa alt geçidinin üstüne türk bayrağı motifli modern bir dekoratifaydınlatma sistemi yaptırarak şehre modern bir görünüm kazandırmış oldu.

aksaray’da, başkanyazgı döneminde yapılan çalışmalar ve şehre kazandırılan hizmetler vatandaşlartarafından da memnuniyetle karşılandı. vatandaşlar, başkan yazgı’nın 4,5 yıldaşehrin çehresini değiştirdiğini ifade ettiler.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’ın yeniden il olmasının 35.
Sıradaki Haber Tarihi fotoğraflar ortaya çıktı: Aksaray’ın İl olma sürecindeki gizli kahramanlar