Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

43 MİLYONLUK YATIRIM

aksaraybelediyesi, hamidiye kırımlı, hamidiye

aksaraybelediyesi, hamidiye kırımlı, hamidiye bahçesaray, yavuz sultan selim mahallerive yeni sanayi bölgesinin kanalizasyon ihtiyacını karşılamak amacıyla hareketegeçti.

geçtiğimizhafta yüklenici firma ve İller bankası arasında imzalanan sözleşme ile 15 güniçinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak fiilen işe başlandı. toplamproje süresinin 700 gün olduğu projenin maliyeti 43.000.000 türk lirasıdeğerinde.

projekapsamında yaklaşık 58 km kanalizasyon, 7 km terfi olmak üzere toplam 65 km hatyapılacak. ayrıca 4 adet betonarme ve 5 adet paket olmak üzere toplamda 9 adetterfi merkezi de proje kapsamında yapılacak.

projenintamamlanması ile aksaray belediye sınırları içinde kanalizasyon ihtiyacı olanmahalle kalmayacak.  yaklaşık 1000hanenin yanı sıra aksaray-adana yolu üzerinde bulunan tesisler veticarethaneler ile birlikte yapımı devam eden yeni sanayi bölgesinin dekanalizasyon ihtiyacı bu proje ile giderilecek. 

mahallelerdeyaşayan vatandaşlar eksik olan alt yapılarının belediye başkanı haluk Şahinyazgı döneminde giderildiğini söylediler ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayıteşekkür ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Fransız yatırım bankası olan Natixis
Sıradaki Haber Emekliler için yaşanabilir en iyi 10 ülke