Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

42. TURİZM HAFTASI KAPSAMINDA DOĞAN, VALİ PEKMEZ’İ ZİYARET ETTİ

aksaray valisi aykut pekmez

aksaray valisi aykut pekmez 42.turizm haftası kutlama etkinliklerikapsamında İl kültür ve turizm müdürü mustafa doğan ve turizm sektörtemsilcilerinden oluşan heyeti valilik makamında kabul etti.

ziyarette, İl kültür ve turizm müdürü mustafa doğan 15-22nisan tarihleri arasında kutlanan turizm haftası etkinlikleri hakkında valipekmez’e bilgi verdi.

turizmin, iş istihdamı ve kazandırdığı ekonomik gelirleriile ülkelerin gelişmesini ve kalkınmasını sağlayan sektörlerin başında yeraldığını kaydeden vali pekmez; turizm denilince sadece deniz, kıyı turizmi aklagelmemesi gerektiğini tarih, kültür ve inanç turizminin de çok önemli olduğunubelirtti.

aksaray’ın tarihin en eski dönemlerinden günümüze değinbütün çağ ve dönemlerin en güzel örneklerinin görüldüğü, kültürel ve turistikpotansiyeli çok yüksek olan bir turizm şehri olduğunu vurgulayan vali pekmez; “aksaray’ımızın sahip olduğu turizmpotansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ülke ve dünya turizminden hakettiği payı alması noktasında valilik olarak her türlü gayreti göstermekteyiz”dedi.

sektör temsilcileri ile bir süre görüşerek görüşalışverişinde bulunan vali aykut pekmez;ziyaretten duyduğu memnuniyetibelirterek turizm haftasını kutladı.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu
Sıradaki Haber Aksaray’da Şehitlerimizin mezarına gül bırakıp dua ettiler; Vefa Ziyareti!