Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4 yıla 2 şampiyonluk sığdırdı

Aksaray Belediye Başkanlığına Mart

Aksaray Belediye Başkanlığına Mart 2019’da seçilen Dr. Evren Dinçer, şehrimize yaptığı kalıcı hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Şehrin uzun yıllar katı atık depolama tesisleri sorunu ile birlikte bir çok sorununa kökten çözüm bulan Başkan Dinçer, bu hizmetlerini dört yılda iki şampiyonlukla da taçlandırdı.
Aksaray Belediye Başkanlığına seçildiği Mart 2019 yılında Bölgesel Amatör Ligdeki (BAL) Aksaray Belediyesporu şampiyon yapıp 3’ncü lige çıkaran, 2023 yılında da 3’ncü ligdeki takımını bu defa da 2’nci lige yükselmesini sağlayan Başkan Evren Dinçer, Aksaraysporlu taraftarlarla birlikte şampiyonluğun tadını sonuna kadar çıkarıyor.
Dört yıla 2 şampiyonluk sığdıran Belediye Başkanı Evren Dinçer, 2’nci lige yükselen takımı içinde temkinli konuştu. Belediye Başkanı Evren Dinçer, ‘ilk etapta hedefimiz 2’nci ligde kalıcı olmak’ dedi.
Aksaray’da spordan- alt yapıya, sosyal aktivitelerden önemli projelere imza tarak dolu dolu dört yılı geride bırakan Belediye Başkanı Evren Dinçer, takımın şampiyonluğuna destek veren her bir bireye de teşekkür ederek, bu şehirde şampiyonluk kupasını hep birlikte kaldırdık. Bu kupa ve şampiyonluk Aksaray’a hayırlı olsun” dedi.

Haber: Ağustos GERÇE