Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4 MAHALLEDE ASFALT SERİMİ YAPILIYOR

başkanyazgı ve aksaray belediyesi

başkanyazgı ve aksaray belediyesi ekipleri cumartesi – pazar, gece – gündüz demeden mesaigözetmeksizin şehre hizmet etmeye devam ediyor. 

aksaraybelediyesi, havaların ısınmasının ardından asfalt serim çalışmalarına aralıksızolarak devam ediyor. fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, tacin mahallesi vekalanlar mahallesinde tmt sonrası sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı.Şifahane mahallesi ve laleli mahallesinde ise sathi kaplama çalışmaları devamediyor.

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı, hedeflerinin altyapısı biten bölgelerin tamamındaasfalt çalışması yapmak olduğunu söyleyerek “aksaray belediyesi olarak sezonahızlı bir şekilde girdik. Şu anda da fen işleri ekiplerimiz çok ciddi birşekilde çalışmalarını devam ettiriyorlar. tacin ve kalanlar mahallesindeçalışmalarımız devam ediyor. bu sene allah nasip ederse hızlı bir şekilde buçalışmaları devam ettireceğiz. tabi işin güzel tarafı, yaptığımız çalışmalardanhemşerilerimizin memnun kalması ve bizlere dua etmesidir. tertemiz pırıl pırılyolların olması insanların yaşadığı bölgelerin daha düzgün ve güzel olması hembizim açımızdan hem burada yaşayan insanlar açısından önemli” dedi.

vatandaşlar,aksaray belediyesinin yapmış olduğu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dilegetirerek belediye çalışanları nezdinde aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgı’ ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara’nın Çankaya ilçesinde silahlı saldırıya
Sıradaki Haber Silahlı saldırıyla uğrayan kişi hayatını kaybetti