Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

3600 EK GÖSTERGEDE İNANCIMIZ TAM

aksaray sağlık-sen başkanı rıfat

aksaray sağlık-sen başkanı rıfat kaya yaptığı açıklamada;“bilindiği üzere cumhurbaşkanlığı seçiminin çalışanlar adına en önemli müjdesi3600 ek gösterge idi. beklentimiz, önceki seçimin vaadinin, müjdesinin birsonraki seçime bırakılmayacağı yönündeydi. Çünkü aksi takdirde çalışanlarüzerinde hayal kırıklığı ve tepki olacağı aşikârdır. gelinen noktada dünitibariyle bu konuda ilk somut adım geldi. 

cumhurbaşkanlığı 2. 100 günlük eylem planında eğitimalanında öğretmenlere 3600 ek gösterge plana dahil edildi. tam da buradan sonrabaşta sağlık çalışanları olmak üzere tepkiler söz verilen diğer meslekgruplarından yoğun bir şekilde gelmeye başlandı.

Şunu açık bir şekilde söylemeliyim ki bu konuda yapılacakyasal düzenlemede bu beş meslek grubundan hiçbiri dışarda bırakılamaz vebırakılmayacaktır.

birileri bizim de yıllardır yakından takip ettiğimiz veseçim öncesi gerçekleşeceğinden en ufak tereddüt etmediğimiz 3600 ek göstergeüzerinden çalışanlara umutsuzluk aşılamaya çalışıyor. Şu ana kadar verdiğimiztüm sözlerin gerçekleştiği gibi 3600 ek göstergenin de seçim öncesi ve sadeceöğretmenlere değil aynı seçim vaadinin içinde olan başta sağlık çalışanlarıolmak üzere diğer meslek gruplarına da verileceğine inancımız tamdır vemücadelemiz devam edecektir.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Çerdiğin Mahallesi'nde park halindeki
Sıradaki Haber Aksaray’da Akü Patlaması: Park Halindeki Araç Alev Aldı!