Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

31. İYİLİK TIRI ESKİL’DEN

eskil gönül bağı derneği

eskil gönül bağı derneği ve İhh eskil temsilciliğiişbirliğinde suriye’ye bir tır un daha gönderildi.

dua merasimine eskil belediye başkanı niyazi alÇay,aksaray İhh İnsani yardım derneği başkanı Önder Özkan, aksaray muhtarlar derneğibaşkanı mehmet emin tetİk, aid aksaray başkan vekili cafer tarık talaŞli, eskilgönül bağı derneği, İhh eskil temsilciliği üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

eskil belediye binası önünde yapılan dua ve uğurlamamerasiminde konuşan İhh eskil temsilcisi hacı veli uzun yapılan bağışların,hayata tutunmaya çalışan ve suriye içinde yaşayan binlerce mağdur için hayatiönem taşıdığını belirtti. uzun, tüm eskil halkına teşekkür etti.

aksaray İhh İnsani yardım derneği başkanı Önder Özkansuriye’de yaşanan insani dramın devam ettiğini belirtti. suriye’de ve birçokİslam ülkesinde yaşanan karışıklıklara bakıldığında İslam aleminin bundan büyükders çıkarıp dayanışma ruhu ile hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.batman’da gerçekleşen terör olayında hayatını kaybeden askerlere allah’tanşehadet, yaralılara acil şifa dileyen Özkan, türkiye’nin büyük bir ülkeolduğunu, büyüklüğünü bir yandan kendi derdiyle uğraşırken diğer yandan dünya müslümanlarınınsıkıntılarına yetişmek için gösterdiği çabadan aldığını ifade etti.

eskil halkının İnfak noktasında çok örnek bir duruşsergilediğini vurgulayan İhh başkanı Özkan, başta dernek yöneticileri olmaküzere emeği geçen  herkese teşekkür etti.

İl vaizi ali ergin’in okuduğu dua ile yardım tırısuriye’ye gönderildi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya-Aksaray yolunda yaşanan kaza sonucu
Sıradaki Haber Aksaray’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ölümle burun buruna geldi