Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

3 BİN KİŞİ İFTARDA BULUŞTU

başkan yazgı, bölgede onbin

başkan yazgı, bölgede onbin metre kare alan üzerine kurulacak olan kapalı pazar alanının yanı sıra taziyeevi ile fatura ödeme ve 68 kart dolum merkezi noktaları gibi hizmetlerin müjdesini verdi.  

aksaraybelediyesi’nin düzenlediği geleneksel mahalle iftarlarında, iftar sofrası busefer yunus emre ve cumhuriyet mahallesi’nde kuruldu.  belediye başkanı haluk Şahin yazgı iftarprogramına eşi hasibe yazgı, kızı berre yazgı, mahalle muhtarı ve belediyebaşkan yardımcıları ile belediye meclis üyeleri ile her iki mahalleden 3 binvatandaş katıldı.

başkanyazgı, iftar öncesi eşi ve kızı ile birlikte masaları tek tek gezerek, bölgesakinleriyle selamlaştı

vatandaşlartarafından yoğun ilgi gösterilen iftar programında ramazan ayının sevincini,coşkusunu ve manevi havasını mahalle sakinleri ile yaşamanın önemine dikkatçeken başkan yazgı, sonuna gelinen ramazan ayı ile birlikte vatandaşlarınramazan bayramı’nı şimdiden kutladı.

belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, yaptığı konuşmada ihtiyaçlar doğrultusundamahallelerde taziye evleri kuracaklarını ve bu projenin yunus emre ve cumhuriyetmahallesi’nde en kısa zamanda hayata geçeceğinin müjdesini verdi.

başkanyazgı, ayrıca bölgede on bin metre kare alan üzerine kurulacak olan kapalıpazar alanı, fatura ödeme ve 68 kart dolum merkezi noktaları ile mahallesakinlerinin ayağına gidecek hizmetlerle ile ilgili bilgiler verdi. 

yemektensonra dua edilirken, vatandaşlar belediyenin beyaz masa birimine müracaatederek isteklerini dile getirdi. yetkililer, vatandaşların isteklerininincelenerek, değerlendirileceğini ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacağınıkaydetti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksarayspor, Karadeniz fırtınasına karşı
Sıradaki Haber Aksaray Ege’de kaybetti; Karadeniz’de kazanmak istiyor!