Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

24 HAZİRAN YÜZLEŞECEĞİMİZ TARİHTİR

aksaraykadın kolları`nın düzenlediği kahvaltı

aksaraykadın kolları`nın düzenlediği kahvaltı programında kadınlara seslenen tbmm akparti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz, 24 haziran`datürkiye`nin gelecek 100 yılını şekillendirmek için vatandaşların sandığagideceğinin altını çizerek, “24 haziran anadolu`yu hakir görenlerle, darbe veişgal girişimleri ile bu kadim toprakların asıl sahibi aziz milletimiziyönetimden uzak tutmak isteyenlerle yüzleşeceğimiz tarihtir” dedi. 

24 haziran seçimlerine artık sayılı günler kalaaksaray`da ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, sokak sokakdolaşarak seçmenlerle buluşmaya devam ettiklerini anlatantbmm ak partigrup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz “hem güçlü meclisin hemgüçlü başkanın oluşması güçlü türkiye açısından çok önemlidir. milli iradeninsandığa yansımaması için benzemeler ittifakını kuranlara, terör örgütününsözcülerine, halen fetÖ`den medet umanlara başta hanım kardeşlerimiz olmaküzere aziz milletimiz sandıkta gereken cevabı verecektir” dedi.

ak parti iktidarlarının 16 yılda ayağında pranga olmayantam bağımsız türkiye’yi inşa etmek için gece gündüz çalıştığını kaydeden tbmmak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz“16 nisan`damilletimiz yüzde 50`nin üzerinde bir oy oranı ile kaos, kriz ve darbelere açıkolan yönetim sistemini değiştirmeye karar verdi. bugüne kadar milletimizinverdiği kararlar hiç yanlış olmadı. 16 nisan`da aslında aziz milletimiz’darbeden, vesayetten, kumpastan, darbe girişimlerinden, işgal teşebbüslerindenbıktığını açıkça gösterdi. 24 haziran seçimleri, 16 nisan`da başlanan dahagüçlü türkiye yürüyüşünün taçlandırılmasıdır. güçlü meclis, güçlü başkan vegüçlü türkiye diyerek yola çıktık. yerli ve milli, dik duruşa sahip, kendigeleceğini belirleyen türkiye, artık şahlanmanın eşiğinde. bunu en iyi bilen veanlayan da kadınlarımız” dedi.

tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekiliİlknur İnceöz, 24 haziran`da türkiye`nin gelecek 100 yılını şekillendirmek içinvatandaşların sandığa gideceğinin altını çizerek, “24 haziran anadolu`yu hakirgörenlerle, darbe ve işgal girişimleri ile bu kadim toprakların asıl sahibiolan aziz milletimizi yönetimden uzak tutmak isteyenlerle yüzleşeceğimiztarihtir” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray'ın geçmiş dönem milletvekillerinden Ayhan
Sıradaki Haber Önceki dönem Milletvekili Ayhan Erel’in Acı Kaybı!