Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2024 yılı bütçe görüşmeleri tamamlandı

AK Parti Aksaray Milletvekili

AK Parti Aksaray Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Altınsoy, 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi’nin tümü üzerinde yapılan görüşmelerin tamamladığını belirtti.

11 Aralık tarihinde başlayan 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi’nin görüşmeleri tamamlandı.    Teklif, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.

Milletvekili Altınsoy bütçe görüşmelerine yönelik yaptığı açıklamasında, “2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi’nin tümü üzerinde Plan Bütçe Komisyonu’nda 36 gün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 15 gün süren görüşmelerimizi tamamladık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Cumhur İttifakı birlikteliğinde, Ülkemize ve Milletimize hizmet yolunda harcanacak Türkiye Yüzyılının ilk bütçesinin hayırlı olmasını diliyorum. Görüşmelerimizin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında bizlere yardımcı olan TBMM çalışanları ve danışman arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok