Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2.500 KİŞİYLE İFTARDA BULUŞTULAR

aksaray belediyesi’nin geleneksel mahalle

aksaray belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarları devam ediyor. ramazanayının ilk gününden bu yana birçok mahallede iftar sofraları kurarak mahallesakinlerini aynı sofrada buluşturan aksaray belediyesi yavuz sultan selimmahallesinde yaklaşık 2.500 kişiye iftar yemeği verdi. 

kapalı Çarşamba pazarı içinde gerçekleşen iftar programına,aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı, eşi hasibe yazgı, ak parti aksaraymilletvekili adayı muhammed aktaş,başkan yardımcıları, belediye meclis üyelerive vatandaşlar katıldı.

başkan yazgı, eşi hasibe yazgı ve milletvekili adayı muhammed aktaş iftaröncesi tüm vatandaşları tek tek ziyaret ederek hasbihal ettiler.

vatandaşlar, başkan yazgı ve milletvekili adayı aktaş’a büyük sevgigösterisinde bulundular.

milletvekili adayı muhammed aktaş vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmadaramazan ayının birlik ve bereket ayı olduğuna işaret ederek tüm vatandaşlarınramazan ayını kutladı.

yemekten sonra mahalle sakinlerine hitap eden başkan yazgı, “bu mübarekayda aynı sofrayı paylaşmak dileğiyle yola çıktık. ramazan boyunca ise hemenhemen her gün farklı mahallelerimizde iftar programı düzenledik. bizleri yalnızbırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. herkese sağlıklı, mutlu vehuzurlu ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan belediyenin beyaz masa birimi ise iftar çadırının kurulduğu alanastant açarak vatandaşların istek ve taleplerini kayıt altına aldı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da Dane Kaybı Neredeyse Sıfır
Sıradaki Haber İl Müdürü Nejdet Demir: “Tarımda Tatil Olmaz, Dane Kaybı Sıfır!”