Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

18 yaş futbolda şampiyon Niğde Belediyespor

18 yaş futbolda şampiyon

18 yaş futbolda şampiyon Niğde Belediyespor

Aksaray 18 yaş futbolda grup eleme müsabakalarına ev sahipliği yaptı. 6 takımın katıldığı 18 yaş grubu eleme müsabakalarında Niğde Belediyespor finale de Kocasinan Şimşekler takımını 1-0 mağlup ederek 18 yaş futbol grup eleme müsabakalarında Aksaray’dan şampiyon olarak ayrılmayı bildi.

Aksaray’da yapılan grup müsabakalarına A grubunda  Mersin Demirspor, Konya Meram Kartallar ve Kocasinan Şimşekspor,  B grubunda  Mersin İçelspor, Karaman Başakspor ve  Niğde Belediyespor takımları  mücadele ettiler.

Aksaray’da Dağılgan’daki sahalarda oynanan müsabakalarda

Mersin Demirspor:0 Kayseri Kocasinan Şimşekspor:1

Mersin İçelspor:0  Niğde Belediyespor:1

Mersin İçelspor:2  Karaman Başakspor:1

Konya Meram Kartallar:1 Mersin Demirspor:4

Konya Meram Kartallar:1 Kocasinan Şimşekspor:3

Sonuçları alındı. Alınan sonuçların ardından A grubunda Kayseri Kocasinan Şimsekspor ile B grubundan Niğde Belediyespor takımları finale kaldılar.

Pazar günü oynanan final müsabakasında Niğde Belediyespor müsabakanın ilk dakikasında bulduğu golle finali 10 kazanarak grup şampiyonu olmayı başardı.

Niğde Belediyespor ve Kocasinan Şimşekler spor u18 takımının kupasını ve futbolcuların madalyalarını Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Arslan Yıldız, TFF Kayseri Bölge sorumlusu Mutlu Önal ile Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cavit Kılıç verdiler.

Haber: Avni KURU