Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

18 MİLYONLUK DEV YATIRIM

aksaray belediyesi, aksaray’a yeni

aksaray belediyesi, aksaray’a yeni yapılan vehizmete sunulan 400 yataklı eğitim  ve araştırma hastanesi’ne sadece fen İşlerimüdürlüğü olarak 18 milyon 200 bin liralık yatırım yaptı.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak partihükümetinin en önemli yatırımlarından birisi olan 400 yataklı aksaray eğitim vearaştırma hastanesine, aksaray belediyesi olarak çok büyük yatırımlaryaptıklarını ifade ederek şu görüşlere yer verdi

“aksaray belediyesi olarak yeni hastanemize çokönemli yatırımlar yaptık. sadece fen İşleri müdürlüğümüz tarafından 18 milyon200 bin liralık yatırım yaptık. bunları şöyle sıralayabiliriz

8 adet bina kamulaştırılarak yıkımıgerçekleştirildi. 5 adet yol açma işlemi gerçekleştirilerek toplamda 8 adetbağlantı yolu yapıldı. 150.000 ton zemin iyileştirme malzemesi serildi.100.000ton pmt serimi gerçekleştirildi.32.000 ton sıcak asfalt serimi yapıldı.33.000 metrekarekaldırım ve engelli kılavuz taşı yapımı tamamlandı.36.000 metre bordür yapımıgerçekleştirildi.

yeni hastanemize ulaşımın kolaylıklasağlanması için tacin mahallemizde yeni imar düzenlemesi yaptık ve25 metre genişliğinde yeni yollar açtık. kanalizasyonunu, yağmur suyunu,içme suyunu, ana yollarını, kaldırımlarını yaptık. sıcak asfaltını attık. ortarefüj ve kavşak düzenlemelerini yaptık. yaptığımız hizmetlerin ve hastanemizinhalkımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksarayspor, Karadeniz fırtınasına karşı
Sıradaki Haber Aksaray Ege’de kaybetti; Karadeniz’de kazanmak istiyor!