Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 106. YIL DÖNÜMÜ

18 mart Şehitleri anma günü ve Çanakkale deniz zaferi’nin 106.
18 mart Şehitleri anma günü ve Çanakkale deniz zaferi’nin 106. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi aksaray’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. 
18 mart Şehitleri anma günü ve Çanakkale deniz zaferi’nin 106. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi aksaray’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. 
aksaray Şehitliğinde düzenlenen törene vali hamza aydoğdu, belediye başkanı evren dinçer, ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, Şehit aileleri derneği başkanı hüseyin koçak, muharip gaziler derneği aksaray Şube başkanı mustafa dağ, terör ve malul gaziler, şehit aileleri ve yakınları, daire ve kurum amirleri katıldı.
Şehitlik anıtına çelenk konulması ile saygı duruşu ve İstiklal marşının okunduğu törende vali hamza aydoğdu şeref defterini imzalayarak günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
Şehitler için saygı atışının yapıldığı törende vali hamza aydoğdu, belediye başkanı evren dinçer, protokol üyeleri ve vatandaşlar şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı. kuran-ı kerim okunması ve edilen duanın ardından tören sona erdi.
haber bülteni

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya’nın Akşehir ilçesinde düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Türkiye Bilek
Sıradaki Haber Aksaraylı öğrenci Azra Özcan Türkiye ikincisi oldu