Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 TEMMUZ’U UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, 15 temmuz darbe kalkışmasınınikinci yıldönümü münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında, vatan ve bayraksevdalısı milletin dün olduğu gibi bugün ve yarın da darbelerin, darbecilerinve hainlerin karşısında dimdik ayakta olduğunu belirtti. 

birtakım güçlerin oyuncağı haline gelmiş ve zihinlerinin gerisinde türkiye’ye dairkaranlık siyasi emeller besleyenlerin allah’ın izni,milletin dik duruşu ve devlet yöneticilerinin kararlılığıyla hak ettikleridersi aldıklarını kaydeden rektör Şahin, “millet olarak 15 temmuz’u unutmadıkve asla unutturmayacağız. ay-yıldızlı bayrağın ve vatan toprağının müdafaasısöz konusu olduğunda tüm farklılıkları bir kenara bırakan milletimiz,meydanlardan tüm dünyaya demokrasi dersi vermiş, bağımsızlığın karakterinin enönemli parçalarından birisi olduğunu haykırmıştır. millet o gece meydanlarainerek iradesine sahip çıkmış, kadın-erkek, genç-yaşlı herkes ellerindebayraklarla vatanın birlik ve beraberliği için dualar etmiş, çatışmalarınyaşandığı bölgelerde kardeşlerimiz şehit ve gazi olmuşlardır. Ülke insanınınbunları unutması mümkün değildir. cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğanönderliğinde tüm milletimiz, darbeci hainlere gereken cevabı vermiştir. biz de Üniversitemizbünyesinde yapılması gereken tüm çalışmaları hassasiyet içinde yaptık veyapmaya devam edeceğiz” dedi.

Şahin,sözlerinin son kısmında “allah, bu millete, bu devlete bir daha 15 temmuzakşamı benzeri bir kâbusu yaşatmasın” temennisinde bulunarak, tüm şehitleri vegazilerimizi minnet, şükran ve dua ile andıklarını vurguladı.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

National Immigration Administration tarafından yayımlanan
Sıradaki Haber 2024’te En Çok Ziyaret Edilen 10 Ülke: Türkiye de var!