Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 TEMMUZ BİR ULUSUN AYAĞA KALKIŞIDIR

fetÖ/pdy  terörÖrgütü’nün 15 temmuz

fetÖ/pdy  terörÖrgütü’nün 15 temmuz darbe girişiminin ikinci yılında tarihi mücadeleyi veşehitleri anmak için aksaray’da ayakta, 15 temmuz pazar  günü aksarayvaliliği ve aksaray belediyesi tarından günün anlam ve önemi için programlardüzenledi. 

15 temmuz 2018 pazar günü öğle namazından  sonra 15 temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiziçin ulu camide mevlit okutuldu. ardında da yine ulu cami önünde mevlit yemeğiikramlarda  bulunuldu.

akşam saat 19.00 da milli İrade meydanında 15 temmuz’uanlatan fotoğraf sergisi  düzenlenerek ogüne dair fotoğraflar sergilendi ve sinevizyon gösterileri izlendi. . akşam saat 20.00 de kur’an-ı kerim tilavetiokunarak  şehitlerimize dualaredildi.  daha sonra  eşref ziya dinletisi  yer aldı. cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın  tüm ulusa seslenişi ile  gece saat 00:13 de il genelinde tüm camilerdesela verilmesi ile son buldu..

2016 yılında takvimler 15 temmuz gecesini gösterdiğindebüyük türk milleti fetÖ terör örgütünün eli kanlı teröristlerine karşı eşinedaha önce dünyada rastlanmamış bir direniş gösterdi. 15 temmuz darbegirişiminde yüzlerce vatandaşımız bayrağını için demokrasisi için evlatlarıiçin şehitlik mertebesine yükseldi. 15 temmuz milli irade meydanında yaptığımızröportajlarda vatandaşlar 15 temmuz gecesini şöyle anlattılar.

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın çağrısı üzerinejandarma, emniyet ve milletin el ele vererek darbe girişiminin bertarafedildiği  tarihi bir gün ,”gerçekten bu milletin ne kadar büyük bir millet olduğu, ne kadar asil birmillet olduğu bir kez daha dünyaya haykırdığı gündür 15 temmuz.

15 temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminde 249şehit verdik. büyük bir mücadele ile geri püskürtülen 15 temmuz darbe girişimitürkiye’nin tek vücut olup vatanına bayrağına sahip çıkarak  tüm dünyaya verdiği tarihi  bir mesajdır.

 15 temmuz akşamıdarbe ve işgal girişiminde bulunan teröristler halkın büyük mücadelesi vedirenişi ile geri püskürtüldü. darbeye karşı dimdik duran halk 15 temmuz’ukazanarak darbecilere karşı galip geldi. 15 temmuz darbe girişiminde tanklara,helikopterlere, ağır silahlara karşı dimdik duran ülkemizin vatandaşlarından249 kişi şehit düştü.

bu milleti Çanakkale’de dize getiremeyenler, anadolu’yuişgal edemeyenler bugün 1453’ün, 1071’in intikamını almak için 15 temmuz’da saldırdılarama başaramadılar.

15 temmuz ‘da piyonlarını üzerimize saldılar yine debaşaramadılar, başaramayacaklar. vatan, bayrak dediğimiz zaman ölümü göze alan,ölümü ürküten, ölümün üzerine yürüyen bir millet, şükürler olsun ki böyle birmilletin fertleriyiz. sergiyi gezen vatandaşlar bu tür sergiler de unutmamak,unutturmamak için önemli. unutmayacağız, unutturmayacağız. türkiye inşallah bubirlik ve beraberlik olduğu sürece çok daha güzel yerlerde olacak. dediler.

haber yaşar karatay

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Bayramda Ihlara Cam Terası ve
Sıradaki Haber Ihlara Cam Terası ve Kafeterya: Mükemmel Manzara Eşliğinde Bayram Keyfi!