Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 Ekim’de 65 yaş ve üzeri ücretsiz taşıma uygulaması sona eriyor

Son günlerde akaryakıt fiyatlarında

Son günlerde akaryakıt fiyatlarında yaşanan artışların ardından toplu ulaşımla konusuna yönelik Aksaray’da yeni karar alındı.

Aksaray Minibüsler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk, 65 yaş ve üzerine vatandaşların artık minibüsleri ücretsiz olarak kullanmayacaklarını açıkladı.

Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk, Türkiye Şoförler ve Otobüsler Federasyonu ve Türkiye’de tüm Özel Halk Otobüsleri Derneğinin katılımlarıyla 65 yaş ve üzeri yolcuların ücretsiz taşınma uygulanması için 15 Ekim’den itibaren düzenlenmesi kararı aldığını belirtti.

Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk, alınan karar kapsamında otobüslerde ücretsiz olarak taşınan 65 yaş ve üzeri vatandaşların artık ücretsiz olarak kullanamayacaklarını vurguladı.

Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Öztürk yaptığı açıklamada; “15 Ekim 2023 tarihinden sonra bu vatandaşlarımızın artık ücretsiz binişine son veriyoruz. Şehit yakınları, gaziler, polisler, engelliler ve basın mensupları dışında, 65 yaş ve üstü vatandaşlar için ücretsiz taşıma hizmeti son verecek” dedi.

Haber: Fatma Altınok