Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor 2024-2025 sezonu hazırlıklarına devam ediyor.

TFF 2. Lig Kırmızı

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, sezon öncesi çalışmalarını Aksaray’da sürdürüyor. Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde, günde çift antrenman yaparak sezona sıkı bir şekilde hazırlanan siyah-beyazlı temsilcimiz, hedefini bir üst lig olarak belirledi.

Transferler ve Hazırlıklar

Yeni sezonda yaptığı transferler ile dikkat çeken Motolux 68 Aksaray Belediyespor, kuvvet ve fizik kondisyon çalışmalarıyla hazırlıklarına başladı. Önümüzdeki haftadan itibaren topla çalışmalara başlayacak olan takım, sezon öncesi lige hazır olma çabası içerisinde.

Yeni Transferler Takımla Birlikte

Bu sezon dış transferde yedi futbolcuyu renklerine bağlayan Aksaray Belediyespor, yeni oyuncuların tamamını Aksaray’a getirerek takımla birlikte çalışmalara başladı. Oluşturulan yönetim kurulu ve yapılan transferlerle ikinci ligde dikkat çeken temsilcimiz, yeni sezonda başarılı olmayı hedefliyor.

Motolux’tan Büyük Destek

Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezon da Motolux firması, Aksaray Belediyespor’a isim sponsoru ve göğüs reklamı vererek önemli derecede katkı sağladı. Motolux firmasının yönetim kurulu başkanı Mustafa Kurt, Aksaray Belediyespor yönetimine girerek takıma olan bağlılığını ve desteğini sürdürdü.

Yönetimden Tam Destek

Aksaray Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak ve yönetim kurulu üyesi Rafet Altınpınar, Aksaray Organize Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Karagöz, Aksaray Belediyespor yönetiminde yer alarak takıma destek veriyor. Siyah-beyazlı temsilcimiz, bir yandan transfer yaparken, diğer yandan da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Sportif Direktör Ateş’in Çalışmaları

Sportif direktör Yakup Ateş, takımın eksik mevkilerine yeni oyuncular alabilmek için sıkı bir şekilde görüşmelerini sürdürüyor. Ateş’in yaptığı transferler, Aksaray’da spor kamuoyu tarafından beğeniyle takip ediliyor.

Sezon Öncesi Hazırlıklar ve Transferlerle Aksaray Belediyespor’un Hedefi Büyük

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, sezon öncesi çalışmalarını ve transferlerini tamamlayarak yeni sezona hazır girmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Hedefini bir üst lig olarak belirleyen siyah-beyazlı takım, taraftarlarına umut vadediyor.

Hakan Hidayet Deniz