Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baro Kadın ve Çocuk Hakları Koordinatör Yönetim Kurulundan Türk Kadınlar Konseyine ziyaret

Aksaray Baro Kadın ve

Aksaray Baro Kadın ve Çocuk Hakları Koordinatör Yönetim Kurulu Türk Kadınlar Konseyi Aksaray Şubesi Başkanı Muazzez Toprak’ı ziyaret etti.
Türk Kadınlar Konseyi Aksaray Şubesi Başkanı Muazzez Toprak’ı ziyaret eden Aksaray Baro Kadın ve Çocuk Hakları Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yağmur Göküzüm Yeğen ve Komisyon Başkanı Av. Elif Seyra Doğaç Aksaray’da yürütülen çalışmalar üzerine görüşme yapıldı.
Aksaray’da faaliyet gösteren Türk Kadınlar Konseyi Aksaray Şubesi Başkanı Muazzez Toprak ile görüşen Baro Kadın ve Çocuk Hakları Koordinatör Yönetim yaklaşan 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle istişarelerde bulundu.
8 Mart Emekçi Kadınlar Gününe yönelik istişarelerde bulunan heyet gündeme dair görüşme yaptı. Aksaray Baro Kadın ve Çocuk Hakları Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yağmur Göküzüm Yeğen ve Komisyon Başkanı Av. Elif Seyra Doğaç’a ziyaret esnasında Aksaray Fiyonk Atölye Yönetici ve Eğitmenleri Şerife Kadıoğlu, Nurhan Divanoğlu Uslu ve Aksaray Üniversitesinde görev yapan Doç. Dr. Nazende Özkanlı eşlik etti.

Haber: Fatma Altınok