Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık Sen ailesi Aksaray’da büyüyor; ocak ayında 8.383 yeni üye!

Sağlık Sen Aksaray Şube

Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya yaptığı paylaşımla Ocak ayında sağlık sen ailesine 8.383 yeni üye katıldığını açıkladı.

Aksaray’da sağlık alında verilen hizmetleri yakından takip ederek sağlık personellerine yönelik yürüttüğü çalışmalarla sık sık gündem gelen Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Kaya sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ailesine 8.383 yeni üye katıldığını belirtti.

Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya; “Ocak ayında ailemize katılan 8.383  üyemize “Hoş Geldiniz” diyoruz. Hekiminden hemşiresine, ebesinden paramediğine, anestezi teknikerinden sosyal hizmet uzmanına kadar tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın güvenli limanı, sesi ve sözü olan Sağlık-Sen’e olan güven her geçen gün daha da artıyor” dedi.

Daha çok çalışamaya ve yeni projeleri hayata geçirmeye kararlı olduklarını dile getiren Şube Başkanı Rıfat Kaya; “Sahayı karış karış gezerek bu başarıya imza atan, projelerimizi ve mücadelemizi anlatan şube başkanlarımızı, yönetim kurulu üyelerimizi, gençlik kollarımızı, kadın komisyonlarımızı ve temsilcilerimizi tebrik ediyoruz.  Bu güvene layık olmak için dün olduğu gibi bugün de daha çok çalışmaya, mücadele etmeye ve yeni projeleri hayata geçirmeye kararlıyız” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok