Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

100. Yıl Cumhuriyet Futbol Turnuvasın da Aile ve Sosyal Hizmetler Futbol Takımı şampiyon oldu!

Sağlık Sen Aksaray Şubesinin

Sağlık Sen Aksaray Şubesinin düzenlediği 100. yıl Cumhuriyet Turnuvası halı saha maçlarında Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü şampiyon oldu.

Kurumlar arası yapılan karşılamada finale kalan Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü takımı finalde rakip takımı olan KVC Yoğun Bakam takımını 4-3 ‘lük bir skorla yenerek şampiyonluk elde etti.

Sağlık -Sen Aksaray Şubesinin Cumhuriyetin 100. yılına özel kurumlar arası halı saha maçlarında finale kadar gelmeyi başaran Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, final maçında üstün bir başarı elde ederek şampiyon oldu.

Turnuva boyunca gösterdikleri istikrarlı performansla dikkatleri üzerine çeken Aile ve Sosyal Hizmetler Futbol Takımı, final maçında da hücumdaki etkili oyunuyla rakibine üstünlük sağladı. Takım kaptanı Mustafa Bayazıt, galibiyetin sırrını takımın birlik ve beraberlik ruhunda gördüklerini ifade ederek, “Bu zaferde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Takım olarak ortaya koyduğumuz birlik ve beraberlik ruhu bize zaferi getirdi” dedi.

KVC Yoğun Bakım takımının da gösterdiği üstün performans ve centilmence mücadelesi, izleyicilerin takdirini kazandı. Turnuvaya katılan diğer takımların da gösterdikleri mücadele ve dostluklarıyla, futbolun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdiği belirtildi.

Takımlara destek olmak amacıyla gelen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk, Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, Memur Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez, Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya, şampiyonluk elde eden İl Müdürlüğü takımını tebrik etti.

İl Müdürü Aktürk, şampiyonluk elde eden kurum personelini başarılarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

Haber: Fatma Altınok