Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNÜ’ TEBRİK EDİYORUM

ak parti merkez İlçe

ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk, 1 mayıs emek vedayanışma günü nedeniyle mesaj yayınladı.

aktürk mesajında;“İşçi ve emekçi kardeşlerimizin, tüm dünyadabirlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan ‘1 mayıs emekve dayanışma gününü’ tebrik ediyorum.emeği, alın terini ve helal kazancı kutsalsayan, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir kültür ve medeniyetinmensupları olarak, tüm çalışanların emeklerinin tam karşılığını almalarınıönceliklerimiz arasındadır. biz ak parti hükümeti olarak sendikalarla, siviltoplum kuruluşlarıyla istişare halinde, çalışanların sorunlarının çözümü,onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için çaba harcamaktayız.

son 15 yılda gerçekleştirdiğimiz düzenlemelerle çalışma hayatınadair birçok beklentiyi karşılayabilen türkiye; sendikalarımız ve sivil toplumörgütlerimizin de katkılarıyla çalışma hayatımızdaki ve endüstriyelilişkilerimizdeki sorunların asgariye indirilmesi için ihtiyaç duyulan adımlarıatmaya devam etmektedir.

bu anlayışla, ben tekrardan tüm işçi, memur ve emekçikardeşlerimizin 1 mayıs emek ve dayanışma günü’nü kutluyorum” dedi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar
Sıradaki Haber Tarihi Miras Yeniden Hayat Buluyor: II. Kılıçarslan Türbesi ve Köşkü Restore Ediliyor!