Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yolumuza tek başımıza çıktık

Memleket Partisi Milletvekili adayı

Memleket Partisi Milletvekili adayı Serpil Alaboyun;

Yolumuza tek başımıza çıktık

Kendilerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olmak, din, dil, ırk ve mezhep ayrımcılığı yapmamak, terörün her türlüsüne karşı çıkmak, siyasi rant peşinde koşmamak, doğaya çevreye ve hayvanlara saygılı olmak, kadına yönelik şiddeti çocuk istismarını yüksek sesle kınamak şeklinde  Memleket İlkesi adı altında kendilerine 6 ilke belirleyen Memleket Partisi seçim çalışmalarını anlattı.

Memleket Partisi Aksaray İl Başkanı Oktay Künt, 1. Sıra Milletvekili Adayı Serpil Alaboyun, 2. Sıra Milletvekili Adayı Tunca Tuncer ve il teşkilatı mensupları ziyaretlerde bulunuyor.

1. Sıra Milletvekili Adayı Serpil Alaboyun, “Ne cumhur, ne millet, biz bu yola tek başımıza çıktık. Terörün her türlüsüne karşıyız. Biz partimizde Atatürk’ü tartıştırmayız. Kadına şiddeti yüksek sesle kınıyoruz. Çocuk tacizcilerine, tecavüzcülerine kesinlikle karşıyız. Nerede yapıldıysa, kim yaptıysa orayı dozerlerle yıkalım diyoruz. Cemaat falan hiç önemli değil diyoruz. Yüksek sesle kınıyoruz. Esad’la görüme yapıp mültecileri göndereceğiz. Bu misafirlik fazla uzadı. Bu ilkelerimizi kabul eden herkese kapımız açık.” dedi. İl Başkanı Oktay Künt ise, bu davaya gönül verdiklerini ve seçimler için koşturduklarını söyledi. Haber: Ağustos GERÇE