Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genel başkanlarından utanıyorlar mı?

HÜSEYİN ALTINSOY MİLLET İTTİFAKI

HÜSEYİN ALTINSOY MİLLET İTTİFAKI ADAYLARINA SORDU:

Genel başkanlarından utanıyorlar mı?

AK Parti 2. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Altınsoy, sosyal medyasından yayınladığı bir mesajda Millet İttifakı adaylarına ağır yüklendi. Altınsoy, Millet İttifakı adaylarına, “Cumhurbaşkanı adayları veya kendi liderleri ile fotoğrafları yok. 21 yıldır kaybeden bir Cumhurbaşkanı adaylarının peşinde olmaktan, onunla yan yana görünmekten mi utanıyorlar?” diye sordu.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir gönderi paylaşımı yapan AK Parti 2. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Altınsoy, “Bugün bilbordlara, sosyal medya hesaplarına bir bakayım dedim.
Aksaray Millet İttifakı milletvekili adaylarının kendi Cumhurbaşkanı adayları ile ve kendi liderleri ile olan hiç bir fotoğrafını göremedim. Hatta 3. ve 4. sıra adayları ortalıkta hiç yoklar. Ya da ben göremedim. Acaba bunun sebebi ne olabilir? 21 yıldır kaybeden bir Cumhurbaşkanı adaylarının peşinde olmaktan, onunla yan yana görünmekten utanmaları mı? Yoksa, HDP ve PKK ile işbirliği yapanlarla bir arada olmalarından dolayı, hatırlatmak, kendisi hatırlanmak istememeleri mi?” diyerek yorumu takipçilerine bıraktı. Millet İttifakı adaylarının bu yoruma ne cevap verecekleri merak konusu oldu. Haber: Avni Kuru