Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ayhan Erel Neden Milletvekili Olamadı?

İYİ Parti Aksaray Milletvekili

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel,28.dönem Milletvekili adayı seçilmemesi ile ilgili basın açıklaması yaparak “Bizce önemli olan kurul koltukları değil, milletin gönlünde taht kurabilmektir “dedi.

12 Nisan 2023 tarihinde saat 14.00 da düzenlediği basın toplantısında açıklama yapan Erel, “Bu basın toplantımızı yapmamızın sebebi biliyorsunuz. 2023 yılında yapılacak seçimlerde Sayın Genel Sayın Genel Başkanımızın takdiri ve tasarrufuyla milletvekili aday listemiz belli oldu.” dedi.

Milletvekili Erel konuşmasının devamında; “Allah bu uğurda, bu yolda mücadele eden arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Biz sizlerle beraber 2017 çok zor şartlar altında partimizi kurduk. Aksaray’ı güzel yönetecek bir kadromuz var. İnşallah Cenabıhak bizim olup olmamamız önemli değil. İçimizden bir kardeşimizle birlikte Aksaray’ı yönetmek kısmet olur. Biliyorsunuz Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında partimizin iktidar yürüyüşüne eşlik eden haksızlığa hukukun, baskıya karşı hürriyetin ayrımcılığa karşı eşitliğin yanında duran cesur insanlardır.” ifadesini kullandı.

“Gün artık şahsi koltuklarımızı şahsi ikbalimizi düşünmeden yarınlar için çalışma günüdür.” diyerek sözlerine devam eden Erel, “Cumhuriyet, demokrasi, hukuk ve milli kalkınma için çalışmak herkesin Türk milletine karşı bir borcudur. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdir ettiği her aday bizim adayımızdır. Neticede sevdalısı olduğum Aksaray’ım, ülkem, millet ve bayrağım için bundan sonra da herhangi konumda herhangi bir görevde, Yine sizlerin Aksaraylı hemşerilerimin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İYİ Parti teşkilatını unutmayan Erel teşkilatta hizmet eden tüm arkadaşlarına sevgilerini iletmeyi unutmadı Milletvekili Erel, “Sevgili hemşerilerimin bu canı gönülden tutum ve davranışlarından dolayı da sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Gerçekten şimdi arabayı park edip buraya gelinceye kadar o insanların sevgisini görmek, o insanların ilgisini görmek, bütün makam ve mevkilerinin üstünde olduğunun bir işareti. Bizce önemli olan kurul koltukları değil, milletin gönlündetaht kurabilmektir.” diyerek teşekkür etti.

Son olarak Milletvekili Erel, “Aksaraylı hemşerilerimiz bizi nerede görmek isterlerse biz oradayız. Bizim ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, havasını teneffüs ettiğimiz, dualarıyla makam ve mevki sahibi olduğumuz Aksaraylılara ve Aksaray’ımıza vefa borcumuz var.” diyerek sözlerini bitirdi.

Milletvekili Ayhan Erel’in konuşmasının sonunda katılımcılar Erel’i büyük bir coşkuyla ayakta alkışladı.

Programa ayrıca İl Partili Milletvekili Adayı Naciye Akkuş Türk ve parti yönetimi de katıldı.