Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bursa Yıldırımspor maçında şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz

Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü

Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül;

Bursa Yıldırımspor maçında şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz

Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül, 3-1 sona eren Akhisarspor müsabakasının ardından açıklamada bulundu. Teknik Patron Mustafa Sarıgül, ligin tamamlanmasına 4 hafta kaldı. Bu maçlardan ikisini kazandığımız takdirde yıllarca beklenen şampiyonluğu bu şehre hediye etmek istiyoruz” dedi.

Aksaray Belediyespor’un şampiyonluk yolunda sadece iki müsabakayı kazanması durumunda şampiyon olacağının altını çizen Teknik direktör Mustafa Sarıgül, Akhisarspor galibiyeti ile birlikte taraftarlarımıza bir bayram daha yaşattık. İçerde oynayacağımız iki maçı kazandığımız zaman inşallah şampiyonuz. Bu maçların zorlu olacağını biliyoruz. Zaman zaman mağlup duruma da düşebileceğiz. Bunu daha önce söyledim. Ancak kendi oyunumuzu oynayıp, taraftarlarımızın da desteği ile kazanmasını bildik. Çok şükür halen 3 puan avantajımız ve liderliğimiz devam ediyor.

Haftaya ligden çekilen Malatya Arguvan maçını hükmen 3-0 galip sayılacağız. Daha sonraki hafta sahamızda oynayacağımız Bursa Yıldırımspor karşılaşmasında istediğimiz skoru alıp şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz.

Akhisarspor karşılaşmasında duran toptan bir gol yedik. Gol pozisyonlarımız vardı. Ancak değerlendiremedik. Boşa geçen bir ilk yarı oynadık diyebiliriz. İlk yarıda pozisyonlar yakaladık ancak atamadık. İkinci yarıya başlarken yaptığımız değişiklik ve ortaya koyduğumuz tempo ile aradığımız golleri bulduk. Bu tür maçlar çok olacak. Bazen stresli olacak. Biz taraftarlarımızın coşkusunu ve desteğini bekliyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz” dedi. *Ağustos GERÇE