Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor bugün toplanıyor

Aksaray Belediyespor bugün toplanıyor

Aksaray Belediyespor bugün toplanıyor

Aksaray Belediyespor hafta sonunda maç yapmadan geçecek. Temsilcimizin 31’nci haftadaki rakibi Malatya Arguvanspor ligden çekildiği siyah- beyazlı ekibimiz 3-0 hükmen galip sayılacak. Ligin ilk yarısında 14’ncü haftada Aksaray’da konuk ettiğimiz rakibimizle Aksaray Belediyespor 0-0 golsüz berabere kalarak puanları paylaşmışlardı.

Bu hafta sonunda Malatya’da oynanması gereken karşılaşma Arguvan Belediyesporun ligden çekilmesi nedeni ile oynanmayacak ve Aksaray Belediyespor hükmen 3-0 galip sayılacak ve 63 olan puanını 66’ya yükseltmiş olacak.

Aksaray Belediyesporun hükmen 3-0 galip sayıldığı hafta da takipçisi Kepez belediyespor ise zorlu Büyük çekmece Tepecikspor deplasmanına gidecek. Aksaray Belediyespor, kepez takımının, tepecik deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek.

İki hafta önce oynanan karşılaşmada Aksaray Belediyespor, tepecik deplasmanında 0-0 berabere kalarak 2 puanı İstanbul’da bırakmıştı.

Aksaray Belediyespor’un haftayı maç yapmadan geçecek olmasından dolayı takıma Pazar günü oynanan ve 3-1 kazanılan Akhisarspor karşılaşmasının ardında Perşembe gününe kadar izin verilmişti.

Aksaray Belediyespor Teknik direktör Mustafa Sarıgül nezaretinde önümüzdeki hafta sahasında oynayacağı Bursa Yıldırımspor müsabakasının hazırlıklarına da başlamış olacak. Haber: Ağustos GERÇE