Görüşmede, baro avukatlarından Av. Cüneyt Avan da hazır bulunarak dernek üyeleriyle yakından ilgilendi. Öğrenciler ve dernek temsilcileri, baronun adalet hizmetleri, sosyal projelere katkıları ve engelli bireylerin hukuki süreçlerde karşılaştığı konular üzerine merak ettikleri soruları yöneltti. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada hukuk alanına dair bilgilendirici paylaşımlar yapıldı.

Baro Başkanı Av. Erçin Mevlüt Düzgün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başta dernek yöneticileri olmak üzere tüm öğrencilere teşekkür etti. Düzgün, toplumun dezavantajlı bireylerine yönelik farkındalık çalışmalarının önemine vurgu yaparak baronun bu tür sosyal sorumluluk faaliyetlerini desteklemeye devam edeceğini belirtti.
Dernek üyeleri ise gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı Baro Başkanlığına teşekkür ederek, iş birliğinin ilerleyen dönemlerde de devam etmesini temenni etti. Ziyaret, öğrenciler için hem öğretici hem de ilham verici bir buluşma olarak değerlendirildi.
Fatma Altınok

