Görüşmede, belediyelerin altyapı projeleri, yatırım planları ve finansman destekleri üzerine istişarelerde bulunuldu. Başkan Altınsoy, beldenin gelişmesi için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken, İller Bankası’nın projelere sağlayacağı katkılar üzerinde duruldu.
Bölge Müdürü Yılmaz, belediyelerin projelerine destek olmak için her zaman iş birliğine açık olduklarını belirtti. Toplantıda ayrıca, ortak projelerin hayata geçirilmesi konusunda olumlu adımlar atılması konusunda mutabakata varıldı.
Belediye Başkanı Altınsoy açıklamasında; “Konya İller Bankası Bölge Müdürü Sedat Yılmaz’ı Topakkaya Belediye Başkanı Adem Baylan ile beraber ziyaret ettik. Beldemiz hakkında istişarelerde bulunduk. Müdürümüze misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Haber Merkezi

