Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Verenel Derneği ile Ümmet’e Can Kurban Kampanyası!

Verenel Derneği, her yıl

Verenel Derneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban vekaletlerini alarak, kurbanları dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Bu yıl Afrika, Gazze, Bangladeş, Kırgızistan, Afganistan, Yemen ve Suriye’ye kurban bağışları kabul ediliyor. Dernek Başkanı Serdar Seyirden, kampanyanın önemine vurgu yaptı.

Veranel Derneği dünyanın her bölgesine Can Kurban Kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine umut oluyor.

Veranel Derneği, Kurban Bayramı yaklaşırken “Ümmet’e Can Kurban” kampanyasını başlattı. Bu kampanya kapsamında dernek, bağışçılarının kurban vekaletlerini alarak, kurbanları dünyanın çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Bağış Bölgeleri ve Hisse Bedelleri;

Afrika: Kurban hisse bedeli 4.500 TL
Bangladeş, Kırgızistan, Afganistan, Yemen**: Kurban hisse bedeli 6.000 TL
Gazze: Kurban hisse bedeli 7.500 TL
Suriye (Küçükbaş): Kurban bedeli 10.000 TL

Her bağışçıya sanal kimlik verilerek kurban kesim videosu gönderilecek ve bu sayede bağışçılar, bağışlarının yerine ulaştığını ve kurbanlarının kesildiğini takip edebilecekler.

Verenel Derneği, “şeffaf ve güvenilir” ilkesiyle hareket ederek bağışçılara güven veriyor. Dernek, kurban vekaletlerini titizlikle alıp, kesim işlemlerini İslami usullere uygun şekilde gerçekleştiriyor ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Verenel Derneği Başkanı Serdar Seyirden, kampanyanın önemini vurgulayarak şu açıklamayı yaptı: Ümmet’e Can Kurban kampanyamızla bu bayramda da dünya genelindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyoruz. Kurban bağışlarınızı en güvenilir şekilde yerine ulaştırarak, yoksul ve muhtaç ailelere umut olmayı amaçlıyoruz. Her bağışçımızın güvenini boşa çıkarmamak için şeffaf ve titiz bir çalışma yürütüyoruz. Sanal kimlik ve kesim videoları ile bağışçılarımıza sürecin her aşamasını şeffaf bir şekilde göstereceğiz. Tüm hayırseverleri kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz dedi.

İletişim Bilgileri;

Kampanya ile ilgili daha fazla bilgi almak veya bağışta bulunmak isteyenler için Telefon: 0532 159 43 49

Başkan Seyirden son olarak, bu bayramda siz de Veranel Derneği’nin kampanyasına katılarak, dünya genelindeki ihtiyaç sahiplerine umut olabilirsiniz diyerek herkesin Kurban bayramını kutladı.

Avni Kuru