Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sonunda vatandaş suskunluğunu bozdu;Hiç bedava oldun mu? 150-200 lira lan!

Şimdiye kadar hiç bedava traş oldun mu lan? Valla çok güzel yapıyorlar!

Şimdiye kadar hiç bedava

Aksaray Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi Emekli Dinlenme Evi’nin yanında hizmete açtığı bedava berber salonu ile emekliler arasında büyük ilgi gördü. Belediye tarafından sunulan bu hizmet, emekliler arasında memnuniyetle karşılandı.

 

 

Emekli vatandaşlar, bu hizmetten dolayı Belediye Başkanı’na teşekkürlerini sunarken, parasız olarak aldıkları traş hizmetinden övgüyle bahsettiler. Bir emekli, “Belediye başkanımızdan Allah razı olsun bu millete burayı açmış, daha bundan iyi mi traş olmadım, para vermedim sen gördün mü şimdiye lan Belediye millete parasız traş ettirdi mi?” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Ayrıca, pahalı berberlerde yapılan traşlara değinerek, “Bir bere gidiyorsun 150-200 lira alıyor lan, burada parasız daha ne istiyorsun diye konuştu.

Başka bir emekli ise, “Valla bizim yaşlılara gayet güzel abi, çokta memnun oluyoruz. Sağolsun belediye başkanımızdan, valla çok güzel traş ediyorlar. Çok güzel yapıyor.” şeklinde duygularını ifade etti.

Aksaray Belediyesi’nin bu sosyal hizmeti, emekliler arasında büyük beğeni toplarken, hizmetin sürdürülebilirliği ve vatandaş memnuniyeti açısından olumlu yankılar uyandırmaya devam ediyor.
Fatma Altınok