Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Yetişemediğiniz her konuda yanınızdayım!

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Yeşilova Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’dan beldenin sorunları hakkında bilgi aldı. Vali Kumbuzoğlu, Yeşilova beldesinde bulunan mevsimlik tarım işçilerinin sorunlarını gidermek için toplantı yaptı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

VALİ KUMBUZOĞLU, MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİ İÇİN YEŞİLOVA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU
Yetişemediğiniz her konuda yanınızdayım!
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Yeşilova Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’dan beldenin sorunları hakkında bilgi aldı. Vali Kumbuzoğlu, Yeşilova beldesinde bulunan mevsimlik tarım işçilerinin sorunlarını gidermek için toplantı yaptı.
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, mevsimlik tarım işçilerinin yaşam koşullarını iyileştirmek adına yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla Yeşilova’yı ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu, çocuklar için hazırlanan eğitim sınıfında düzenlenen etkinlikte aşure ikramında bulundu. Vali Kumbuzoğlu, Yeşilova ziyareti esnasında bölgedeki kahvehaneye de uğrayarak vatandaşlarla sohbet etti. Kumbuzoğlu, vatandaşların istek ve ihtiyaçları hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu.
Yeşilova’daki mevsimlik tarım işçileri için gerçekleştirilen projeler ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Vali Kumbuzoğlu, bu tür hizmetlerin devam edeceğini ve işçilerin yaşam kalitesini artırmak için her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.
Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar konu hakkında yaptığı açıklamasında, “Valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kasabamıza gelerek tarım işçilerini ziyaret etti. Tarım işçilerinin elektrik, su, barınma gibi tüm ihtiyaçlarının karşılanması konusunda talimat verdi. Daha sonra Valimiz Yeşilovalı vatandaşlarımız ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Bizde Valimize oradaki konteynır, yol gibi ihtiyaçlarımızı söyledik. Tarım reformunun dağıtımı ile ilgili çalışma yapacağını söyledi. Konu hakkında kurum müdürlerine araştırma yapmaları için talimat verdi. Her konuda ilgilendi. Bölgemizdeki her sorun ile ilgili yardımcı olacağını söyledi. Valimiz, ‘Yetişemediğiniz her konuda yardımcı olacağım, yanınızdayım!’ dedi. Kendisine ilgisi için çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret boyunca Vali Kumbuzoğlu’na, Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Özcan, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, İL Müftüsü Veysel Işıldar’da eşlik etti.

Avni KURU

Aksaray’da, sivil toplum kuruluşları Gazze’deki
Sıradaki Haber Aksaray’da Gazze İçin Yürüyüş: “Filistin Yalnız Değildir”