Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu Gaziemir ve Güzelyurt’ta acıları paylaştı!

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, elim trafik kazalarında hayatını kaybeden Okan Yalçın ve Emirhan Çıtak’ın ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak acılarını paylaştı.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu,

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, geçtiğimiz günlerde yaşanan elim trafik kazalarında hayatlarını kaybeden Okan Yalçın ve Emirhan Çıtak’ın ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

Vali Kumbuzoğlu, Güzelyurt’ta Okan Yalçın’ın ailesine gerçekleştirdiği ziyarette, ailenin acısını paylaştı ve başsağlığı dileklerini iletti. Ardından Gaziemir Yakacık’a geçerek Emirhan Çıtak’ın ailesini ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, burada da derin üzüntüsünü dile getirerek taziye mesajlarını iletti.

Her iki ziyarette de Vali Kumbuzoğlu, “Bu tür acı olaylar hepimizi derinden etkiliyor. Ailelerimizin acılarını yürekten paylaşıyoruz ve yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Mekanları cennet, makamları ali olsun,” dedi.

Vali Kumbuzoğlu, ziyaretlerinde kazalarda hayatlarını kaybedenlerin ailelerine yalnız olmadıklarını ve devletin her zaman yanlarında olduğunu belirterek destek sözü verdi. Ağustos Gerçe