Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu; Bu coğrafyada yaşamak bedel gerektirir! Söz bir vatansa biz biriz!

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle anlamlı bir mesaj yayımladı. Vali Kumbuzoğlu, mesajında Türk milletinin mazlumun yanında yer aldığını, barış ve huzur için mücadele ettiğini vurguladı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Milletimizin Feraseti ve Vatan Sevgisi Hesap Edilemez!

Vali Kumbuzoğlu, Türk milletinin huzur ve barışı sağlamak için dünyada sancaktarlık yaptığını belirterek, “Mazlumun yanında olmayı şiar edinmiş, huzur ve barışı dünyaya hakim kılmak için sancaktarlık yapmış aziz, kahraman ve necip bir milletin evlatlarıyız. Karıncayı bile incitmekten imtina eden bizler, zaman zaman içimizdeki hain ve gafiller eliyle imtihan ediliyoruz. Bunun en yakın örneğini de maalesef 15 Temmuz Kalkışması ile yaşadık” dedi.

İç ve dış mihrakların milletin iradesini vesayet altına almak için sürekli fırsat kolladığını ifade eden Kumbuzoğlu, “Dertleri milletin iradesini vesayet altına almak olan iç ve dış mihraklar güç birliği yapmaktan asla geri durmuyorlar. Kendilerince fırsat bildikleri her anı kollayıp değerlendiriyorlar. Her şeyi ince ince hesap ediyorlar da bir türlü bu milletin ferasetini, irfanını, vatan aşkını, hürriyet sevdasını, şehadet arzusunu hesap edemiyorlar. Çünkü yaşamlarında bu kavramlar ve bunların derin manaları yok” dedi.

Bu Coğrafyada Yaşamak İçin Bedeller Ödemeye Devam Edeceğiz.

Vali Kumbuzoğlu, dünyanın en güzel coğrafyasında yaşadığımızı belirterek, “Şüphesiz ki dünyanın en güzel coğrafyasında yaşıyoruz. Burada yaşayabilmek için bedeller ödemeye de devam edeceğiz. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatma inanç ve kararlılığımızı çocuklarımıza ve gençlerimize de aşılıyoruz. Onları bu şuur ve bilinçle eğitiyoruz. Eğitim, asla mücerret bir bilgi ya da akademik başarıdan ibaret değildir. Bizler her şeyden evvel evlatlarımıza; vatan aşkını, ahlaklı, erdemli, adil, dürüst olmayı ve vatanın bizim her şeyimiz olduğunu öğretiyoruz. Bunları özümseyip yaşamlarının merkezine koydukları zaman her biri birer Seyit Onbaşı, Nene Hatun, Ömer Halisdemir olacaklar ve geleceğin Türkiye’sini inşa edecekler. Buna hiç şüphemiz yok…” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz’un Feraseti Unutulmayacak!

FETÖ tarafından yapılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardaki tazeliğini koruduğunu belirten Vali Kumbuzoğlu, aziz milletin gösterdiği ferasetin demokrasi tarihine altın harflerle yazılacağını söyledi. Kumbuzoğlu, “Bu vesile ile Aksaray’ımızın yiğit evladı, Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı iken 15 Temmuz’da şehadet şerbeti içen Şehit Önder Güzel’e ve vatan müdafaasında can veren tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle yad ediyorum” dedi.

Vali Kumbuzoğlu, mesajını birlik ve beraberlik vurgusuyla sonlandırarak, “Söz bir vatansa biz biriz. Söz bayraksa biz iriyiz. Söz milletse biz Türkiye’yiz” dedi. Haber Merkezi