Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uzun ailesinin mutlu günü: Yağız ve Yiğit erkekliğe ilk adımlarını attı

Aksaray’ımızın başarılı okul müdürlerinden Mehmet Uzun ve Aksaray Üniversitesi akademisyenlerinden Nesrin Uzun çiftinin ikizleri Yağız ve Yiğit için sünnet merasimi düzenlendi.

Aksaray’ımızın başarılı okul müdürlerinden

Kültürpark İnci Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyona Uzun ailesinin yakınları, dostları, Aksaray Üniversitesi ve Milli Eğitim camiasından mesai arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı. Davetlileri kapıda karşılayan Nesrin ve Mehmet Uzun çifti, konuklarla yakından ilgilenerek bu mutlu günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür etti.

Sünnet merasiminde genç delikanlılar erkekliğe ilk adımlarını atarken, aileleri de duygu dolu anlar yaşadı. Etkinlikte, davetliler müzik eşliğinde dans edip halaylar çekerek geceye neşe kattı.

Düğünün ilk dansını Yağız ve Yiğit’in anne ve babası Nesrin Hanım ile Mehmet Bey birlikte yaptı. Büyük alkışlar eşliğinde gerçekleşen ilk dansın ardından, davetliler de sahneye çıkarak mutluluğa ortak oldu.

Genç delikanlıların sünnet düğününe İş Kur İl Müdürü Mahmut Akkuş, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Günaydın, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Görmez, Aksaray Erzurumlular Derneği Başkanı Mustafa Kaya ile okul müdürleri, akademisyenler, öğretmenler ve mesai arkadaşları katılım sağladılar
Bizlerde, Uzun ailesini tebrik ediyor, Yağız ve Yiğit’e ömür boyu sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir hayat diliyoruz.

*Celil Acar

Başvurular 2 Mayıs’ta Başladı, Son
Sıradaki Haber SAĞLIK BAKANLIĞI 15 BİN 342 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK!