Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ülkücülerin, oy pusulasında Üç Hilal’i görmesi lazım

MHP AKSARAY MİLLETVEKİLİ RAMAZAN

MHP AKSARAY MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI:
Ülkücülerin, oy pusulasında Üç Hilal’i görmesi lazım
Seçim süreciyle ilgili değerlendirmede bulunan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Biz, MHP olarak, tamamı MHP’lilerden oluşan 600 kişilik listemizle seçimlere girdik. Ülkücülerin, sandıkta Üç Hilal’i görmesi lazım.” dedi.
28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin sonuçlanmasından sonra tekrar Aksaray Milletvekili olarak seçilen Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Biz Cumhur İttifakı olarak, Aksaray’da 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için ayrı listelerde seçime girdik. Bizim seçmenimizin, sanıkta Üç Hilal’i görmesi lazım. Onun için seçime katılan 24 parti içerisinde diğerlerinin listelerinde hangi iş birlikleri vardır bilmiyorum ama bizim listemiz tamamen MHP’lilerden oluşan 600 kişilik bir listeydi. Listelerimiz, diğer partilerden 3 gün önce açıklandı. Bizde Aksaray’da siyasetimiz hep bu şekilde yaptık. Şu parti nasıl bir liste yapmış ona göre bir program yapalım gibi bir düşüncemiz hiçbir zaman olmadı.” dedi.
“MHP ARTIK KURUMSALLAŞMIŞ BİR PARTİDİR”
MHP’nin tarihinde ilk defa Aksaray’da iki dönem üst üste milletvekili çıkarmasıyla ilgili de konuşan Kaşlı, “MHP, Aksaray’da bu dönem ilk defa üst üste vekil çıkardı. 54 yıllık tarihimizde, 510 milletvekili çıkarmışız ve 331 milletvekilimiz olmuş. Biz bu iki sayı içinde de varız. MHP, Devlet Bahçeli zamanında, kişilere bağlı değil kurumsal bir kimlik kazanmış bir partidir. Cumhurbaşkanımızın Ülkü Ocakları’na yaptığı ziyaretlerde bunun kanıtıdır.” şeklinde konuştu.
“MECLİS’TE GENEL KURUL KAPALIYSA 1 BUÇUK SAAT SONRA AKSARAY’DAYIM”
Bu seçimlerde, MHP’nin oy oranı itibariyle Türkiye’nin en büyük üçüncü partisi olduğunu ifade eden Kaşlı, “Hiçbir anket şirketi bizim barajı geçebileceğimize olanak vermiyordu. Biz sürekli baraj sıkıntımız olmadığını söyledik ama baraj sıkıntısı var dediler. Bugüne kadar MHP, anket şirketleri seçimden önce ne gösterdilerse en az bir buçuk aktı oy almış bir partidir. Bu bütün seçimler de böyle. Karşılaştırın bunu görürsünüz. Anket şirketleri, önceki dönemde de, bu dönemde de bize vekil şansı vermiyordu. Vatandaşımız bizim 5 yıllık çalışmamızı takdir ettiğini bu seçimlerde gösterdi. Sokakta vatandaşlarımız ile karşılaştığım zaman 5 yıldır bize gelmedin diyen hiçbir köy, kasaba olmadığına çalışma arkadaşlarımla birlikte şahit olduk. Kiminle karşılaştıysak, ‘Her yere geldin.’ dediler. Buna herkes şahittir. Ben Meclis’te Genel Kurul açıksa Ankara’dayım. Genel Kurul kapalıysa ben 1 buçuk saat sonra Aksaray’dayım. İşim yokken Ankara’da hiçbir zaman durmadım.” şeklinde konuştu.

Haber: Ağustos GERÇE