Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye şampiyonası kuraları Ankara’da çekildi: Aksaray‘da heyecan başlıyor!

Hentbol Küçükler Türkiye Şampiyonası’nda takımlar belli oldu: Aksaray’ın rakipleri belirlendi.

Hentbol Küçükler Türkiye Şampiyonası'nda

Ankara’da gerçekleştirilen kura çekimiyle Türkiye Şampiyonası için heyecan dorukta! Aksaray’ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan mücadelede rakipler belli oldu.

Ankara’da bulunan THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Hentbol Küçükler Türkiye Şampiyonası kura çekimi büyük bir heyecanla takip edildi. THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan’ın yönettiği çekiliş, THF TV Youtube kanalından da canlı olarak yayınlandı, sporseverlerin büyük ilgisini çekti.

Aksaray’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan müsabakalarda, Türkiye Şampiyonluğu için 16 takım mücadele edecek. Aksaray temsilcisi, A Grubu’nda mücadele edecek ve rakipleri belirlendi. Süper Lig takımlarından Muğla Armada Praxis Yalıkavak Spor ve Yeni Mahalle Belediye Spor’un küçük kız takımlarıyla karşılaşacak olan Aksaray temsilcisi, ayrıca geçen sezonun şampiyonu Kastamonu Esen Akü Merkez Spor ile de karşılaşacak.

Kura çekimi sonrası spor camiası, heyecanla turnuvanın başlamasını bekliyor. Aksaraylı spor severler de takımlarını desteklemek için şimdiden hazırlıklara başladı. Müsabakaların başlamasıyla birlikte, Türkiye’nin dört bir yanından gelen takımların kıyasıya mücadelesi sporseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak. Hakan Hidayet Deniz