Futbol müsabakalarında Boyahane-Kamyon Deneme ve Finish-Unimog takımları karşı karşıya gelirken, voleybol karşılaşmaları Smaçmatik-İK ve Süsleme-Rohbau ekipleri arasında oynandı. Müsabakalar, centilmence ve Fair Play ruhuyla devam etti.

Turnuvaya katılan tüm takımlar, hem performanslarını ortaya koyma hem de çalışma arkadaşlarıyla eğlenceli ve sağlıklı bir ortamda vakit geçirme fırsatı buldu. Organizasyonda sakatlıkların yaşanmaması ve dostluğun ön planda olması için gerekli önlemler alındı.
Türk Metal Sendikası Aksaray Şube Başkanı Muhterem Taşdemir, tüm katılımcılara başarılar dileyerek, sporun iş yaşamındaki birleştirici rolüne dikkat çekti.
Turnuva, ilerleyen günlerde farklı branşlardaki müsabakalarla devam edecek ve çalışanlar arasındaki iletişim ve takım ruhunu daha da güçlendirecek.
Fatma Altınok

