Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türk Eğitim Sen, Üyelerine Ücretsiz Online Eğitim Sunuyor: YÖK 2024 Sınavına Hazırlık!

Başkan Ali Toprak, Türk Eğitim Sen üyelerine YÖK 2024 Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Sınavı için ücretsiz eğitim desteği sağlıyor dedi.

Başkan Ali Toprak, Türk

Türk Eğitim Sen, YÖK 2024 Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Sınavı için üyelerine Türk Eğitim Sen Akademi online eğitim portalı aracılığıyla ücretsiz eğitim imkanı sunuyor. Başkan Ali Toprak, adaylara başarılar diliyor.

 

Türk Eğitim Sen, üyelerinin akademik kariyerlerine destek olmak amacıyla YÖK 2024 Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Sınavı için ücretsiz eğitim fırsatı sunuyor. Başkan Ali Toprak, bu hizmetin Türk Eğitim Sen Akademi online eğitim portalı aracılığıyla sağlandığını belirtti.

Yükseköğretim Kurumları ile Yükseköğretim Kurumları Personeline Yönelik 2024 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı için başvuruların son tarihinin 31 Mayıs 2024 olduğu duyuruldu. Sınav işlemlerinin 2024 yılı içerisinde tamamlanacağı ifade edildi.

Başkan Toprak, Türk Eğitim Sen üyelerine YÖK sınavlarına hazırlık amacıyla Türk Eğitim Sen Akademi’nin içeriğini güncellediklerini ve ücretsiz olarak sunduklarını dile getirdi. Ayrıca, detaylı bilgi almak isteyenlerin www.tesakademi.com adresini ziyaret edebileceklerini ifade etti.

Türk Eğitim Sen, üyelerine sağladığı bu destekle akademik kariyerlerini geliştirmelerine yardımcı olmayı ve başarılarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Fatma Altınok