Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TRT Türkü Şampiyonu Aksaraylıları mest etti

TRT’de Türkü Şampiyonu Aksaraylıları

TRT’de Türkü Şampiyonu Aksaraylıları mest etti

TRT’de yayınlanan ‘Sen Türkünü Söyle’ yarışmasında şampiyon olan Nevşehirli sanatçı İbrahim Yıldız, Aksaray belediyesinin düzenlemiş olduğu ‘Bağ Bozumu ve Pekmez’ festivaline katıldı.

Hasandağı bölgesinde bulunan Karkın köyünde yapılan festivalde sahne alan halk müziğinin alaylı ismi İbrahim Yıldız söylediği türkülerle festivale katılan vatandaşların güzel bir gün geçirmesini sağladı.

Söylediği hareketli türkülerle vatandaşların kendilerini sahneye atmasını sağlayan İbrahim Yıldız, o yanık sesiyle adeta pekmez tadında türkülerle festivale ayrı bir renk kattı.

Türk halk Müziği eğitimi almamasına rağmen, TRT’nin düzenlemiş olduğu ‘Sen Türkünü Söyle’ yarışmasında o yanık ve tatlı sesiyle birçok yarışmacıyı da geride bırakan Nevşehirli sanatçı İbrahim Yıldız, Aksaray’da da büyük ilgi gördü. Festivale katılan vatandaşlarla sanatçı İbrahim Yıldız’ı can kulağı ile dinlediler. Aksaray’da

festivale katılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

İbrahim Yıldız’da Aksaray belediyesinin düzenlemiş olduğu festivale katılmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e de davetinden dolayı teşekkür etti. Haber: Ağustos GERÇE