Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOKİ, Aksaray’da dahil 30 ilde arsa satıyor! Fiyatlar 307 bin liradan başlıyor

TOKİ, 30 ilde 312 arsayı satışa çıkardı. En düşük muhammen bedel 307 bin lira olarak açıklandı. İhale tarihi belli oldu.

TOKİ, 30 ilde 312 arsayı satışa çıkardı. En düşük muhammen

TOKİ 30 ilde arsa satıyor! Fiyatlar 307 bin liradan başlıyor

Screenshot

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde uygun fiyatlı arsa satışına çıkıyor. Emlak Müzayede aracılığıyla gerçekleştirilecek satışlarda 30 ilde 312 arsa listeye eklendi.

Satışa sunulan arsaların muhammen bedelleri de açıklandı. Buna göre en düşük fiyat 307 bin lira olarak belirlendi. Arsaların satışları açık artırma yöntemiyle yapılacak.

Hangi illerde satış yapılacak?
TOKİ’nin satış listesinde şu iller yer alıyor:
Adıyaman, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bolu, Çorum, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Yalova.

İhale ne zaman yapılacak?
312 arsanın satışı için ihale 10 Eylül 2025 tarihinde saat 10.30’da yapılacak. İhale, İstanbul TOKİ Hizmet Binası Konferans Salonu ve Ankara Bilkent Otel & Konferans Merkezi’nde eş zamanlı gerçekleştirilecek.

TOKİ yetkilileri, arsaların yatırımcılar ve konut sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat sunduğunu belirtti.
Celil Acar

Aksaray’daki su yatırımları ve tarımsal sulama projeleri DSİ Konya Bölge
Sıradaki Haber Vali Duru DSİ’de: Aksaray’ın Su Projelerinde Ne Görüşüldü?