Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOBB Genç Girişimciler Kurulundan anlamlı ziyaret! Bu takım ligden düşmemeli

TOBB Aksaray Genç Girişimciler

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Yönetimi, Aksaray Belediyespor Kadın Hentbol Takımını Ziyaret Etti

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sami Değirmenci ve üyeleri, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Aksaray Belediye Gençlik Spor Kulübü kadın hentbol takımını ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımının Menajeri Emine Kılınç’a, Antrenör Muhiddin Kılınç’a ve Yardımcı Antrenör Serkan Pala’ya teşekkürlerini ileten TOBB Aksaray İl Genç Girişimciler Kurulu, takıma Süper Lig maçlarında başarılar diledi.

Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele ettiği sezonda ligde son sırada yer alıyor. Ancak, ligdeki ikinci yarı mücadeleleri devam ederken temsilcimiz, sondan kurtulup ligden düşmek istemiyor. Aksaray Belediyesi kadın hentbol takımı aynı zamanda Türkiye Kupası maçlarında da şehrimizi başarıyla temsil ediyor.

Başantrenör Muhittin Kılınç, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sami Değirmenci ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri ve destekleri nedeniyle teşekkür etti. Kılınç, “Bu tür destekler, sporcularımıza ve kulübümüze olan motivasyonumuzu arttırıyor. TOBB Aksaray Genç Girişimciler Yönetimi’nin bu anlamlı ziyareti, takımımıza güç vermiştir. Hedefimiz, ligdeki zorlu mücadelelerde başarı elde ederek şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

TOBB Aksaray İl Genç Girişimciler Kurulu, bu tür sosyal ve sportif etkinliklerle şehirdeki genç girişimcilere destek sağlamaya devam ediyor. Haber: Fatma ALTINOK